Rohkema info nägemiseks:

KNUUT'I OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Olen Eesti üks oma ala spetsialiste ning teen tihedat koostööd elektri ettevõtete liiduga kutseeksamite hindamisel. Samuti pakun ta põhjalikke koolitusi elektrotehniliste tööde alal.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu - Kes me oleme?

Meie juhtfiguuriks on Ingrid Knuut, kogenud koolitaja ja elektroonika spetsialist, kes on pühendunud sellele, et aidata teistel oma oskusi ja teadmisi elektroonika valdkonnas täiustada. Ingridi eesmärk on toetada inimesi nende karjäärieesmärkide saavutamisel ning aidata neil edukalt tegutseda elektroonikamaailmas.

Ingrid Knuut - Teie teejuht elektroonikamaailmas

Ingrid Knuut on tunnustatud koolitaja ja spetsialist elektroonika valdkonnas, kellel on rikkalik kogemus ja sügavad teadmised sellest valdkonnast. Tema entusiasm ja pühendumus elektroonika vastu on nakkav ning tema eesmärk on jagada oma teadmisi ja oskusi, et innustada teisi.

Meie koolitused ja nõustamine hõlmavad laias valikus teemasid alates elektroonika põhialustest kuni arenenud elektroonikaprojektideni. Ingridi juhendamisel saavad meie kliendid praktilisi teadmisi, mis võimaldavad neil edukalt lahendada elektroonikaga seotud väljakutseid ja saavutada oma unistuste karjääri elektroonika valdkonnas.

Kuid me ei piirdu ainult koolitustega - pakume ka individuaalset nõustamist, et aidata teil oma konkreetsetes projektides ja eesmärkides edukalt edasi liikuda. Ingrid Knuut ja Elektroonika Koolitustest OÜ meeskond on teie teejuht elektroonikamaailmas ning valmis teiega koostööd tegema, et aidata teil saavutada oma eesmärgid ja tõusta elektroonika valdkonnas uuele tasemele.

Olete alati teretulnud meiega ühendust võtma ja meie teenuste kohta lisateavet saama. 

Võtke meiega ühendust!

Vaata rohkem

KNUUT'I OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kerli K.

Professionaalne koolitaja.

- Hanno H.

Väga hea koolitaja, sain palju abi.

- Malin M.

Ülimalt meeldiv koostöö.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Elektrikud - teie kodu elektrisüsteemi eksperdid

Miks on elektrikud nii olulised kodu heaolu ja ohutuse seisukohalt? Elektrikud on professionaalsed eksperdid, kellel on ulatuslik koolitus ja kogemused elektrisüsteemide paigaldamisel, hooldamisel ja parandamisel vastavalt ohutusstandarditele ja eeskirjadele. Nende ekspertiis tagab, et teie kodu elektrivarustus on tippkvaliteediga ja vastab kõrgeimatele ohutusnõuetele. Elektrikute oskused ulatuvad kaugemale kui lihtsalt elektrijuhtmete ühendamine. Nad on võimelised tuvastama ja lahendama elektrisüsteemi vigu, ennetades seeläbi ohtlikke olukordi, mis võivad põhjustada elektrilööke või

Dropdown

kõik artiklid

Siseelektritööd - kodu mugavuse ja ohutuse alus

Kodu on koht, kus me veedame suurema osa oma ajast ning selle mugavus ja ohutus on meie heaolu aluseks. Üks olulisemaid aspekte, mis tagavad kodu toimimise ja t
ssb.ee
Kodu on koht, kus me veedame suurema osa oma ajast ning selle mugavus ja ohutus on meie heaolu aluseks. Üks olulisemaid aspekte, mis tagavad kodu toimimise ja turvalisuse, on siseelektritööd. Elektritööd mõjutavad meie igapäevaelu rohkem, kui tihtipeale märkame, ning just seetõttu on oluline, et need oleksid tehtud korrektselt ja ohutult. Selles artiklis vaatleme siseelektritööde tähtsust, ohutust ja mugavust ning nende mõju kodu toimimisele. Kujutage ette päeva ilma elektrita - enamik meie kodumasinatest ja valgustitest ei töötaks ning meie igapäevaelu saaks tõeliseks väljakutseks.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.