Rohkema info nägemiseks:

ESTERA DEVELOPMENT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 440; jälgijaid - 2. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta ESTERA DEVELOPMENT OÜ kohta arvamuslugu!"

ESTERA DEVELOPMENT OÜ hetkeolukord

Juba 440 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Estera Development OÜ (Ettevõte) investeerib elamukinnisvara arendusprojektidesse läbi oma tütarettevõtete.

Aruande perioodi lõpus omas Ettevõte nelja tütarettevõtet: SIA Estera Development (100%), OÜ Estera Sporta Pils (50,02%), OÜ Estera

Salaspils (50,02%) ja OÜ Estera Saue (50,02%). SIA Estera Development oli Ettevõtte tütarettevõte ka perioodi alguses, ülejäänud tütarettevõtted omandati 2022 aasta jooksul.

Läbi oma tütarettevõtete omab OÜ Estera Development erinevaid elamuarendus kinnistuid Lätis, Riias ja Riia lähiümbruses, ning Eestis,

Tallinna lähiümbruses, kuhu arhitektuursete eskiiside põhjal on võimalik järgnevate aastate jooksul arendada üle 4 500 uue elamuühiku (korterid, ridaelamud, eramud). Ettevõtte tütarettevõtetel on selleks olemas vajalik eskpertiis ja kogemus. 2016-2021 ehitasid ja müüsid Ettevõtte tütarettevõtted edukalt 429 korterit Lätis, Riias.

Ettevõtte strateegia näeb ette läbi tütarettevõtete olemasoleva maaportfelli etapiviisilist arendust, sõltuvalt ümbritsevast majanduskeskkonnast.

Kõik Ettevõtte tütarettevõtete poolt kavandatud projektid on planeeritud keskmisesse ja soodsamasse hinnasegmenti. Kavandatud arenduste põhiliseks klientideks on noored pered ja teised esmakordsed koduostjad. Ettevõtte eesmärk on keskenduda investeeringutele olemasolevatesse tütarettevõtetesse ja potentsiaalselt omandada uusi tütarettevõtteid, mis omaks elamuarenduseks sobivaid kinnistuid kiiresti arenevates keskustes Balti riikides, kus on kasvav leibkondade arv ning kiiresti arenev majanduskeskkond. Teistesse valdkondadesse Ettevõte investeeringuid laiendada ei kavatse.

2022 aastal alustas Ettevõtte läbi oma Läti tütarettevõtte SIA Estera Development uue elamuprojekti ehitust Lätis, Riias. Kokku on projektis kavandatud 140 korterit, millest esimene etapp hõlmab 64 korteri ja ühe väiksema äripinna ehitust ja müüki. Tütarettevõtete edasiste arenduste ehitustegevuse algus sõltub majanduskeskkonnast ja finantseerimisvõimaluste turutingimustest. Ettevõtte juhtkond hindab põhjalikult iga tütarettevõtte puhul eraldi, millal ehituseks vajalikke suuremahulisi investeeringuid alustada. Ebakindlas keskkonnas või ebasobilike finantseerimistingimuste korral lükatakse investeeringute alustamist edasi.

Ettevõttes ei olnud aruande perioodi jooksul ühtegi töötajat, mistõttu palgakulu pole kajastatud. Juhatusele liikmele tasusid ei makstud.

Omakapitali suhe kogu varadesse (omakapital/ varad kokku): 31.12.2022 oli 68% (31.12.2021 oli 69%).

ESTERA DEVELOPMENT OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.