Rohkema info nägemiseks:

GETA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 878; jälgijaid - 6. Arvustusi - 4; Artikleid 2+ "Kirjuta GETA OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Iga õitsva ettevõtte südames on turvalisuse ja efektiivsuse vundament ning just siin paistab GETA OÜ silma. Meie missioon on lihtne, kuid elutähtis: Me spetsialiseerume põhjalikele elektritöödele kontorihoonetes, tagades turvalisuse ja efektiivsuse. Pühendunud meeskonna ja tipptasemel oskusteavet omavate elektrikutega oleme olnud vaikne partner telgitagustes, varustades ettevõtteid energiaga ja toetades nende kasvu.

Arvutite suminast kontorivalgustuse helenduseni, iga teie tööruumi elektriline aspekt on meie kvaliteedile pühendumuse tunnistus. Meie teenused ei ole ainult võimu pakkumine; need on keskkonna loomine, kus ettevõtted saavad õitseda ilma, et peaksid muretsema oma elektrisüsteemide usaldusväärsuse pärast.

Meie loosung, 'Äripindade energiastamine!', on enamat kui lihtsalt sõnad – see on lubadus. Lubadus pakkuda võrdset teenust, tagamaks, et iga vooluring, iga pistikupesa ja iga lüliti on teie ettevõtte edu kanaliks. Me mõistame, et kiiretempolises ärimaailmas ei ole seisakud võimalus. Seetõttu oleme pühendunud lahenduste pakkumisele, mis mitte ainult ei vasta, vaid ületavad kaasaegsete kontorihoonete nõudmisi.

Olgu tegemist uue kontorikompleksi ehitamise või olemasoleva elektritaristu uuendamisega, GETA OÜ on teie usaldusväärne partner. Toome igasse projekti, suurde või väikesesse, oma ekspertiisi, kogemuse ja energia. Laske meil juhtida teie elektrivajadusi, et saaksite keskenduda sellele, mida te kõige paremini oskate – oma äri juhtimisele.

Võtke meiega ühendust numbril + 372 530 930 74 või aadressil info@geta.ee.

GETA OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.