Rohkema info nägemiseks:

EU TRADING OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Intimate on luksusliku pesupood, mis pakub laia valikut kvaliteetseid ja elegantseid intiimtooteid, et tugevdada suhete intiimsust ning tuua romantikat magamistuppa.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Meie meeskond on kirglikult pühendunud suhete ilu ja intiimsuse esiletõstmisele. Meil töötavad professionaalid, kes jagavad ühist visiooni luua romantilisi ja sensuaalseid hetki, tuues magamistuppa sära nii sisemusse kui välimusse.

Intimate on kirglikult pühendunud suhete ilu ja säravuse esiletoomisele, pakkudes laia valikut erakordselt kaunist pesu, mis toob sära nii sisemusse kui välimusse. Meie eesmärk on inspireerida ja tugevdada lähedust kahe inimese vahel, tuues magamistuppa sensuaalsust ja romantilist õhkkonda.

Meie valik ei tähenda, et peate kulutama varanduse. Intimate usub, et kvaliteetne pesu peaks olema kättesaadav kõigile. Seepärast pakume laia valikut taskukohaseid ja kvaliteetseid tooteid, mis sobivad igale eelarvele.

Lisaks meie laiale valikule pakume ka Outlet'i sektsiooni, kus saate leida oma lemmiktooteid soodushindadega. Kvaliteet ei pea tulema kõrge hinna eest – meie outlet'i valik tõestab seda!

Kas soovid teha oma lähedastele kingituse, mis jääb meelde? Meie kinkekaardid on suurepärane viis jagada intiimseid hetki ja ilu. Vali summa ja lase neil avastada meie luksusliku pesu maailm.

Ootame Sind avastama meie imelist maailma, kus kvaliteet, stiil ja romantika saavad kokku. Võta meiega ühendust juba täna, et leida parimad lahendused oma intiimseteks vajadusteks. Oleme siin, et muuta sinu intiimsed hetked unustamatult kauniks!

Tutvuge tootevalikuga juba täna!
VEEBIPOOD

EU TRADING OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Liina S.

Intimate'i pesu on imeline! Suurepärane kvaliteet ja mugavus.

- Kristi O.

Olen väga rahul valikuga. Pesu istub ideaalselt.

- Kati E.

Kõrge kvaliteet, ilus disain ja suurepärane teenindus.

EU TRADING OÜ tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus EU Trading OÜ loodi 2015 aastal. Ettevõtte põhitegevuseks on kauba müük interneti teel. Tulud, kulud ja kasum EU Trading OÜ 2022 aastal müügitulu oli 52 005 eurot. EU Trading OÜ ärikasumiks oli 490 eurot. Ettevõtte 2022 aasta puhaskasum oli 490 eurot. Personal 2022 aastal ei olnud ettevõttes palgalisi töötajaid. Plaanid aastaks 2023 Jätkata aktiivset majandustegevust sama tegevusalaga ja suurendada käivet.

Dropdown

kõik artiklid

Pesu võlu - muuda oma intiimelu Intimate'i tootevalikuga värvikamaks

Intiimne hetk armastatuga on nagu maal, mille iga pintslitõmme kujundab ainulaadseks kunstiteoseks. Selle maailma värvikamaks muutmiseks on Intimate'i laiendatu
ssb.ee
Intiimne hetk armastatuga on nagu maal, mille iga pintslitõmme kujundab ainulaadseks kunstiteoseks. Selle maailma värvikamaks muutmiseks on Intimate'i laiendatud pesukollektsioon nagu kunstnike palett, kus igal tootel on oma eriline värv ja variatsioon. Selles artiklis sukeldume sügavamale Intimate'i maailma, et avastada, kuidas meie tootevalik muudab teie intiimse elu mitmekülgsemaks ja värvikamaks. Intimate'i tootevalik on nagu suurejooneline kunstinäitus, kus on esindatud erinevad stiilid, lõiked ja materjalid. Olgu teie eelistuseks elegantne siid, romantiline pits või mänguline volang –

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.