Rohkema info nägemiseks:

LAPSON EHITUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme Eesti siseturule suunatud ehitusettevõte, mis pakub mitmekülgseid ehitusteenuseid nii äri- kui eraklientidele, hõlmates siseviimistlust, üldehitustöid ning fassaaditöid.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Meie kogenud ja innovaatiline meeskond on pühendunud ehitustöödele, mis muudavad Sinu unistused reaalsuseks. Lapson Ehitus OÜ on suunanud oma tegevuse Eesti siseturule, pakkudes mitmekülgseid ehitusteenuseid nii äri- kui eraklientidele.

Oleme pühendunud ehitustööde korrektsusele ja kvaliteedile, tagades klientide rahulolu. Meie eesmärk on luua kestvaid kodusid ja projekte, mis peegeldavad meie professionaalset suhtumist. Lapson Ehitus OÜ visiooniks on olla efektiivne ja usaldusväärne ettevõte kõigile klientidele. Meie usaldusväärsus põhineb innovaatilisusel, kvaliteedil ja klientide väärtustamisel.

Oleme avatud uutele ideedele ja tehnoloogiatele, tagades, et meie lahendused oleksid alati kaasaegsed ja efektiivsed. Panustame kõrgekvaliteedilistesse ehitustöödesse, mis vastavad klientide ootustele ja kestavad aastaid. Loome usaldusväärsed suhted klientidega, pakkudes läbipaistvust ja ausust igas etapis. Klientide rahulolu on meie jaoks esmatähtis. Kuulame nende vajadusi ja tagame, et iga projekt vastaks kõrgeimatele standarditele.

Esita meile oma hinnapäring ning me vaatame selle põhjalikult üle, koordineerides vajadusel kohtumise. Teeme Sulle hinnapakkumise, milles on välja toodud detailid meie pakutavatest teenustest ja töödest. Kui hinnapakkumine on Sinu poolt kinnitatud, alustame projekti teostamist. Tagame ehitustööde teostuse objektil tähtajaks ja kvaliteedi, andes garantii oma töödele.

Meie Teenused:

  • Siseviimistlus: Loome interjööre, mis kajastavad Sinu stiili ja mugavust.

  • Üldehitustööd: Teostame erinevaid ehitustöid alates üksikute ruumide remondist kuni täiemahuliste projektideni.

  • Fassaaditööd: Tagame hoone välisilme vastavalt Sinu soovidele ja standarditele.

Võta ühendust ja leiame parima lahenduse Sinu ehitusvajadustele!

KONTAKT

LAPSON EHITUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Katre V.

Lapson Ehitus OÜ on suurepärase teeninduse ning kvaliteetse tööga mulle suurepärast kodu ehitanud. Kiitus ja tänu neile!

- Jüri P.

Mul on väga hea meel, et olen otsustanud Lapson Ehitus OÜ teenust kasutada. Teenindus on suurepärane ja tööde kvaliteet usaldusväärne!

- Janne K.

Lapson Ehitus OÜ on erakordne. Neil on väga professionaalne meeskond, kes teevad tööd vastavalt kõikidele nõuetele.

Mis viib meid ehitusteenuste meistriklassi?

Iga kodu ja äripind kätkeb endas lugu ning isikupära, ning see lugu väärib esiletõstmist vastupidavates ja kaunites ruumides. Just selliste ruumide loomiseks ning teie unistuste teoks tegemiseks on olemas LAPSON EHITUS OÜ – ehitusettevõte, mis ühendab endas pikaajalise kogemuse, meisterlikkuse ja kirgliku pühendumuse igasse ehitusprojekti. LAPSON EHITUS-e  meeskond koosneb tõeliselt kirglikest ehitusprofessionaalidest, kes on spetsialiseerunud mitmesugustele valdkondadele, olgu selleks üld- ja fassaaditööd, katuse- ja välisseinte tööd või siseviimistlus. Meie meeskonna rikkalik kogemus

Dropdown

kõik artiklid

Siseviimistlustrendid aastal 2023

Kodu on koht, kus me veedame suurema osa oma ajast, ja seetõttu on oluline, et see kajastaks meie isikupära ja vastaks kaasaegsetele trendidele. Selles artiklis
ssb.ee
Kodu on koht, kus me veedame suurema osa oma ajast, ja seetõttu on oluline, et see kajastaks meie isikupära ja vastaks kaasaegsetele trendidele. Selles artiklis uurime 2023. aasta siseviimistlustrende, mis aitavad muuta teie kodu unistuste pesaks. Värvipaletid ja Tekstuurid: Üks tänavuse aasta suund on julged värvipaletid ja huvitavad tekstuurikombinatsioonid. Lapson Ehitus OÜ eksperdid soovitavad eksperimenteerida julgete toonidega, nagu meresinine ja sametise tekstuuriga detailide lisamisega, et anda ruumile elav ja luksuslik tunne. Looduslähedus Interjööris:

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.