Rohkema info nägemiseks:

MODERN ELECTRONICS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 356; jälgijaid - 4. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta MODERN ELECTRONICS OÜ kohta arvamuslugu!"

MODERN ELECTRONICS OÜ hetkeolukord

Juba 356 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Ettevõtte asutati 10.03.2015. Ettevõtte osanik on Suurbritaania kodanik. Ettevõtte põhitegevus on elektroonika- ja telekommunikatsiooniseadmete ning nende osade hulgimüük, täpsemalt iPhone toodete sortimendi hulgimüük. Müük toimub peamiselt Suurbritanniasse, Itaaliasse, Saksamaale ja Araabia

Ühendemiraatidesse. Ettevõtte jätkab selle tegevusvaldkonnaga ka tulevasel aastal.

Ülevaade olulistest sündmustest majandusaastal

Modern Electronics peamine valdkond, mida jargmistel majandusaastatel sihiks võtta, klientide ja tarnijate hoolsuse parandamine. Regulaarsed kliendi tausta kontrollid ennetehingute sõlmimist võimaldavad vähendada või ära hoida riske ning hoida ära ettevõttele kahju tekkimine. Modern Electronics OÜ eesmärk on tugevdada seda protsessi.

Praegune maailma arendused nutitehnoloogias toovad pidevat nõudluse kasvu väikeste elektrooniliste tarbekaupade osas, nagu mobiiltelefonid ja juhtmevabad kõrvaklapid. Modern Electronics OÜ käive on näidanud tugevat vastupanu mis tahes välistele majandusprobleemidele, mis näitab tarneahela võrgustiku tugevust. Ettevõtete hästi arenenud tarneahela võrgustik tagab konkurentsieelise ja majandusliku stabiilsuse.

Tulud, kulud ja kasum

Modern Electronics OÜ realiseerimise netokäive aruande perioodil moodustas 174 165 tuh. eurot, kust müük Araabia Ühendemiraatidesse moodustas 79%,

Itaaliasse -4 %, Suurbritanniasse - 7%.Müügitulu kasvas 3 korda võrra võrreldes eelmise perioodiga, see oli tingitud nõudluse suurenemisega elektroonika- ja telekommunikatsiooniseadmete maailma turul. Kuna nagu igale tõusele järgneb langus, järgneb ka igale majanduslangusele tõus. 2022 aasta eesmäärgiks oli ettevõtte juhtimise põhiülesanne majanduskasvu pidurdumise tingimustes efektiivsuse suurendamine. Põhiinstrumendid selleks on paindlikkuse suurendamine, kulude kokkuhoid ja nõudluse stimuleerimine. Juhtkonna hinnangul eesmärke saavutati ja müügitulu kasvas.

Kulude maht aruande perioodil moodustas 171 020 tuh. eurot: nendest 99% - müügi eesmärgil ostetud kaubad. Peamiselt kaubad osteti Jaapanist, Itaaliast ja

Suurbritanniast.

Aruandeaasta kasum moodustas 3 639 tuhat eurot, mis on 4 korda suurem, kui eelmisel aastal.

Juhatuse liikmele tasusid ei makstud.

Ettevõtte osanikul ei ole ametlikku dividendipoliitikat. Dividendide jaotamist otsustatakse siis kui ettevõte on saavutanud tugeva finantspositsiooni, arvestades samaaegselt osanike kasvuambitsioone ja kasumieraldise tegemise soovi. 2022. aastal dividende ei ole makstud.

Investeeringud majandusaastal 2022. aastal investeeringuid pole teostatud. Ettevõte tegutseb pideva rahavoo alusel, et hankida oma tehingute jaoks varusid. Tänu ettevõtte väljakujunenud kliendi- ja tarnijate võrgustikule ning logistikapartneritele on ettevõttel võimalik tegutseda oma rahakäibega ilma märkimisväärsete laenude ja investeeringuteta.

Personaal 2021 aasta ettevõtte keskmine töötajate arv oli 1 töötaja. Töötajale maksti 12 kuuga töötasu, preemiate ja hüvitistena kokku 5 tuh.eurot. 2022.aastal moodustasid ettevõtte tööjõukulud 7 tuh.eurot, võrreldes 2021 aastaga muutusi ei ole..

Finantsriskide juhtimine

Oma igapäevases tegevuses puutub ettevõtte kokku erinevate riskidega, mille juhtimine on olulinening lahutamatu osa ettevõtte äritegevusest. Peamisteks riskifaktoriteks on tururisk (sh valuutarisk, krediidirisk ja intressirisk).

Tehinguid tarnijatega ja klientidega toimuvad tihti USD dollarites ja JPY jeenides, mistõttu on valuutakursi risk keskmine. Aruandeaasta äri ja finantskasum valuutakursi muutustest moodustas 495 tuh.eurot, mis moodustab 14% aasta kasumist. Soodsad valuutakursid võivad suurendada ettevõtte müügi- ja ostumahtu, ebasoodsate valuutakurside puhul aktiivsus väheneb. Peamiseks instrumendiks valuutariski vähendamiseks on vahetuskurside pidev monitooring ja soodsamate vahetuskursside jälgimine kogu majandusaasta jooksul. Aruandeaastal juhatus on selle ülesande edukalt täitnud mis vähendas valuutariski mõju ettevõtte majandustulemusele.

Teisi riski, nagu intressimäärade ja börsikursside muutumisega seonduvaid riske ei ole avaldanud olulisema mõju ettevõtte äritegevusele.

Majandustegevuse hooajalisus

MODERN ELECTRONICS OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.