Rohkema info nägemiseks:

STARKEL EHITUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Soomes tegutsev ehitusettevõte, mis spetsialiseerub ulatuslikule üldehitusele, pakkudes klientidele täisteenust projekteerimisest kuni võtmed kätte lahendusteni.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

Otsite usaldusväärset ja professionaalset ehituspartnerit Soomes? Siis olete õiges kohas! Starkel Ehitus OÜ on Soomes tegutsev ehitusettevõte, mis on spetsialiseerunud mitmekülgsetele ehitusteenustele, alustades projekteerimisest ja lõpetades võtmed kätte lahendustega.

Meie peamine fookus on üldehitus, mis hõlmab endas kõike, mida vajate, et oma unistuste kodu või äriruumide ehitusprojekt teostuks sujuvalt ja tõhusalt. Alates hoone kavandamisest kuni selle valmimiseni anname endast parima, et tagada teie rahulolu.

Siseviimistlus on meie kirg. Pakume laia valikut siseviimistlusteenuseid, mis aitavad teil luua interjööri, mis peegeldab teie stiili ja maitset. Olgu selleks seinte viimistlemine, põrandakatte paigaldus, lae viimistlus või sisekujunduselemendid - meie meeskond on valmis teie visiooni ellu viima.

Hoone fassaad on selle esimene mulje. Meie kogenud meeskond tegeleb fassaaditöödega, mis mitte ainult ei paranda hoone välimust, vaid tagavad ka selle vastupidavuse ja energiatõhususe.

Katuste ehitus on oluline osa iga hoone konstruktsioonist. Pakume professionaalset katuste ehitusteenust, mis tagab teie hoonele vastupidava ja funktsionaalse kaitse igasuguste ilmastikutingimuste vastu.

Põrandad on ruumi keskne element. Meie põrandatööd hõlmavad mitmesuguseid põrandakatteid ja -viimistlusi, mis vastavad teie vajadustele ja loovad ruumis soovitud atmosfääri.

Sanitaartehnilised süsteemid on igas hoones elutähtsad. Meie meeskond teostab sanitaartehnilisi töid, tagades tõhusa veevarustuse, kanalisatsiooni ja küttesüsteemide paigalduse.

Oleme pühendunud kvaliteedile, professionaalsusele ja kliendikesksusele igas ehitusprojektis. Starkel Ehitus OÜ eesmärk on tuua teie ehitusunistused ellu. Kui soovite, et teie järgmine projekt oleks edukas, võtke meiega ühendust juba täna!

Võta ühendust ja leiame ka sulle sobiva lahenduse!

toomas.starkel@gmail.com
+372 5392 0894
+358 4 1721 3838

STARKEL EHITUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Liisa K.

Suurepärane töö! Meie kodu sai täiuslikuks.

- Mart T.

Katusetööd olid suurepärased! Soovitan Starkelit.

- Priit S.

Sanitaartehnilised tööd olid kiired ja kvaliteetsed.

STARKEL EHITUS OÜ tegevusaruanne 2022

Starkel Ehitus on tuntud ja usaldusväärne ettevõte, mis on spetsialiseerunud elamute ja tööstushoonete ehituse teenuste pakkumisele. Selle ettevõtte tegevus toimub peamiselt Soomes, kus nad on loonud tugeva kliendibaasi ja maine kvaliteetsete ehitusteenuste pakkujana. Starkel Ehitus järgib rangelt Soome seadusi, mis käsitlevad raamatupidamisarvestust ja maksuarvestust, tagades seeläbi oma tegevuse läbipaistvuse ja usaldusväärsuse.2022. aasta oli Starkel Ehitusele väljakutsete rohke. Majandustegevus lõppes väiksema kahjumiga, mis oli tingitud üldisest hinnatõusust. See hinnatõus mõjutas kõiki

Dropdown

kõik artiklid

Ehitustööd- hoone loomise kunst ja teadus

Ehitustööd on pikaajalise ehitusprojekti oluline osa, mis hõlmab hoone füüsilist rajamist, alates vundamendi rajamisest kuni viimase kruvi keeramiseni. See on v
ssb.ee
Ehitustööd on pikaajalise ehitusprojekti oluline osa, mis hõlmab hoone füüsilist rajamist, alates vundamendi rajamisest kuni viimase kruvi keeramiseni. See on valdkond, kus kokku saavad arhitektuurne disain, insenertehnilised lahendused ja ehitusekspertide oskused ning kogemused, et luua funktsionaalne ja vastupidav hoone. Kõik suured ehitustööd algavad vundamendi ehitamisest. Vundament on hoone alus, mis toetab kogu struktuuri. See võib olla betoonist, terasest või muust materjalist ning selle eesmärk on jaotada hoone kaal maa peal nii, et see jääks stabiilseks ja vastupidavaks igasugustele

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.