Rohkema info nägemiseks:

LIORA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud elektrooniliste moodulite ja tuleohutussüsteemide projekteerimisele, tootmisele ja hooldusele, tagades kvaliteetsed standardid ja klientide rahulolu.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

LIORA OÜ-s oleme rohkem kui lihtsalt ettevõte; oleme ohutuse majakas ebakindlas maailmas. Meie missiooniks on elektrooniliste moodulite ja tuleohutussüsteemide kujundamine, tootmine ja hooldus, tagades, et iga meie loodud toode vastab kõrgeimatele kvaliteedi ja usaldusväärsuse standarditele. Oleme pühendunud homse kindlustamisele innovaatilise ohutustehnoloogiaga, ja meie pühendumus tipptasemele kajastub igas pakutavas teenuses.

Alates meie loomisest oleme olnud elektroonikatoodete tööstuse esirinnas, pakkudes tipptasemel lahendusi, mis käivad käsikäes infotehnoloogia ja tuleohutuse pidevalt arenevate nõudmistega. Meie tootevalik hõlmab kõike alates RF seadmetest ja toiteplokkidest kuni juhtimis- ja haldussüsteemideni ning tuleohutusseadmeteni. Iga toode on hoolikalt valmistatud tagamaks, et see mitte ainult ei vasta, vaid ületab meie klientide ootusi.

Meie teenused ulatuvad kaugemale pelgalt toodetest. Oleme eksperdid tuleohutussüsteemide kujundamises, ehitamises ja hoolduses, pakkudes terviklikke lahendusi, mis hõlmavad automaatsete tulekahjusignalisatsioonisüsteemide, suitsueemaldussüsteemide ja tuleohutusautomaatika paigaldamist, hooldust ja renoveerimist. Meie uuenduslik lähenemine ohutusele on koondatud meie loosungisse: 'Kindlustame homset innovaatilise ohutustehnoloogiaga!'

LIORA OÜ ei ole ainult kvaliteetsete elektroonika- ja ohutuslahenduste pakkuja; oleme partner teie varade kaitsmisel ja teie keskkonna heaolu tagamisel. Meie oskuslik meeskond on alati valmis kujundama ja tootma kohandatud lahendusi, mis on kohandatud teie konkreetsetele vajadustele. LIORA OÜ-ga võite olla kindlad, et olete võimekates kätes.

Avastage erinevust, mis kaasneb partnerlusega elektroonika- ja tuleohutuslahenduste liidriga. Uurige meie veebisaiti, et saada rohkem teavet meie toodete ja teenuste kohta, või võtke meiega ühendust aadressil info@liora.ee või helistage meile numbril +372 55 689 951, et arutada, kuidas me saame teid aidata kindlustada turvalisemat homset.

Valige LIORA OÜ, kus innovatsioon kohtub ohutusega ja tipptase on standard.

LIORA OÜ kontaktid

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

LIORA OÜ tegevusaruanne 2022

Ettevõte põhitegevusala on elektroonikaseadmete projekteerimine, väljatöötamine ja tootmine, automaatikakilpide projekteerimine ja tootmine, tuleohutussüsteemide paigaldus ja hooldus. Olulisi investeeringuid ettevõtel ei olnud. Järgmisel aastal ettevõte jätkab tegevust samal tegevusalal.

Dropdown

kõik artiklid

5 uuendust tuletõrjetehnoloogias, mida jälgida 2023. aastal

Kui astume 2023. aastasse, jätkab tuleohutustööstus arengut murranguliste tehnoloogiatega, mis on loodud elude päästmiseks, vara kaitsmiseks ja hädaolukorra rea
ssb.ee
Kui astume 2023. aastasse, jätkab tuleohutustööstus arengut murranguliste tehnoloogiatega, mis on loodud elude päästmiseks, vara kaitsmiseks ja hädaolukorra reageerimise parandamiseks. Selles blogipostituses uurime viit peamist uuendust, mis on määratud ümber määratlema tuleohutusstandardeid ja -tavasid. 1. Nutikad tulekahju tuvastamise süsteemid Tehisintellekt (AI) revolutsioneerib tulekahju tuvastamist süsteemidega, mis suudavad analüüsida andmeid erinevatest sensoritest, et tuvastada potentsiaalseid tulekahjujuhtumeid kiiremini ja suurema täpsusega. Need süsteemid suudavad eristada

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.