Rohkema info nägemiseks:

MUNKADE MAJA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 217; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta MUNKADE MAJA OÜ kohta arvamuslugu!"

MUNKADE MAJA OÜ hetkeolukord

Juba 217 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,4 punktiga ja kommenteeritud 4 korda.

Tegevusaruanne 2022

Munkade maja OÜ alustas majandustegevust 09.04.2015.

Munkade maja OÜ põhitegevuseks on kunsti ja disain esemete, Eesti käsitöö müük. Lisaks toimib väike kohviku osa, kus pakutakse sooje- ja külmi jooke, jäätist ja snäkke.

Alates suvest 2015 pakutakse majutusteenust Lossikambri külaliskorteris.

2022.a müügitulu oli 19 227 eurot.

Majandusaasta lõppes kahjumiga 694 eurot.

2023 aastal on plaanis jätkata suveperioodil tegevusega Lossikambri poes ja olla avatud turistidele maist kuni septembrini.

Lossikambri külaliskorter Viljandis jätkab majutuse pakkumist nüüd kahes külaliskorteris. Uus korter avatakse maikuu lõpust ja mahutab 1-5 inimest. Samuti on avatud uus külaliskorter Tallinnas, mis pakub majutusteenust minimaalse peatumisega 5 ööpäeva.

MUNKADE MAJA OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.