Rohkema info nägemiseks:

VKJ GRUPP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 571; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta VKJ GRUPP OÜ kohta arvamuslugu!"

VKJ GRUPP OÜ hetkeolukord

Juba 571 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Üldinformatsioon

VKJ Grupp OÜ on asutatud 9.aprillil 2015.a. osakapitali sissemakset tegemata. Osaühingul on üks omanik, kes on ka juhatuse liige. Osakapitali suurus 2500 eurot. Osakapitali sissemakse on omaniku poolt teostmata. Juhatus on ühe liikmeline.

Osaühingu põhitegevusalaks on pinnase ja kraavide korrashoiuteenusete osutamine, lisaks teostatakse elektrikaablite paigaldustöid. Ettevõte on alltöövõtja. Teenuseid osutatakse üle Eesti.

Aruandeaasta tegevused

Aruandeaastal teostati kraavide ja metsasihtide hooldustöid, ehitati truupe ja paigaldati ära- ja juurdevoolu torusi. Aruandeperioodi müügitulu teeniti kõik Eestis, kokku summas 195,7 tuhat eurot, mis on 29% enam kui varasemal aastal. Müügitulu hooldus- ja paigaldustöödest moodustab 98% kogutulust. Tööde teostamiseks kasutatakse ka alltöövõtjaid. Majandustegevuse tulemuseks kujunes 87,4 tuhat eurot kasumit.

Aruandeaastal tehti investeeringuid 38 tuhande euro väärtuses.

Osaühingul on viis töötajat. Tööjõukulud kokku olid 55,8 tuhat eurot.

Kavandatavad tegevused 2023.a. jätkab osaühing hooldustööde teostamisega alltöövõtjana.

Osaühing on jätkuvalt tegutsev ettevõte.

VKJ GRUPP OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.