Rohkema info nägemiseks:

AALKEN OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 239; jälgijaid - 3. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta AALKEN OÜ kohta arvamuslugu!"

AALKEN OÜ hetkeolukord

Juba 239 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Aalken OÜ asutati aprillis 2015.aastal

Ettevõtte põhiliseks tegevusalaks on transportteenuseosutamine nii Eestis kui Euroopas.

2022 aasta käive oli 27 542€. äritegevuse aastakasumiks kujunes 7 966€.

Aruandeperioodil teostati investeeringuid kinnsvarasse renditulu teenimise eesmärgil

Peamised finantsuhtarvud 2022 2021 ärirentaablus ( ärikasum/ müügitulu)% 28,9 74,7 lühiajaliste kohustuste kattekordaja 0,2 0,3 (käibevara/lühiajalised kohustised) omakapitali tootlus ROE % 30,1 126,2 (puhaskasum/omakapital)

Tuleviku plaanideks siis pakkuda transpodi alaselt teenust ja müüa autojuhi teenust. Jätkuvalt on plaanis otsida uusi kliente nii Eestis kui välismaal. Autojuhi teenuse osutamiseks on võimalik tööjõu palkamine, mis on seotud kindlate ja pikaajaliste partnerite leidmisega. Loodame firma positiivsed arengut ja teeme selleks parima meist sõltuva. Seoses antud hetke kiire inflatsiooniga jääb loota vaid, et antud majanduskasv stabiliseerub ja suuremaid pöördeid ja käänakuid ei tee.

AALKEN OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.