Rohkema info nägemiseks:

LOCKUP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 257; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta LOCKUP OÜ kohta arvamuslugu!"

LOCKUP OÜ hetkeolukord

Juba 257 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Lockup OÜ pakub põgenemistoateenust kahes mängutoas Tallinna Kesklinnas aadressil Kunderi 8a/Tartu mnt 33, Tallinn. Põgenemismängud on seiklusmängude liik, kus erinevalt sarnastest video- ja arvutimängudest on mängijad viidud pärisellu ning peavad väiksesse tuppa suletuna üheskoos lahendama mõistatusi ja ülesandeid, et etteantud aja jooksul toast välja pääseda.

Ühe mängu kestvus on 1 tund, meeskonna suurus 2-4 inimest. Peale kaht põgenemistuba, Kunderi 8a pind on hästi sobilik ürituste korraldamiseks (nt sünnipäev, poissmehe pidu).

Veebileht: www.lockup.ee

Facebook: https://www.facebook.com/www.lockup.ee

Turundusekse kasutatakse võimalusi mis pakkuvad sotsiaalvõrgu ja muud veebiplatvormid (Facebook, tripadvisor.com), toimub aktiivne koostöö nowscape.com, Chilli.ee portaalidega ja kingitus.ee kingipoega.

2022 aastal LockUp OÜ müügitulu kokku oli 4 386 eurot.

2022 aastal LockUp OÜ kasumit ei saanud.

2023 aastal plaanis (cid:127) aktiivsemalt kasutada turundusvõimalusi mis pakkuvad google ja facebook platvormid (cid:127) võtta kasutusse broneerimissüsteemi mis võimaldab broneerida kaht tuba samal ajal (tehniline lahendus on olemas) (cid:127) jätkata produktiivse koostöö meie partneritega (cid:127) pakkuda lisateenus (mobiilne põgenemistuba), mis võimaldaks tõsta müügitulu puhkuste peeriodil (firmapeod, välisüritused,..) seega plaanis tõsta müügitulu, piirates kulude tõusu.

Plaan on teostatav kuna broneerimissüsteemi arendus ja mobiilse põgenemistoa teenuse loomine ei nõua lisainvesteerinut ja ei genereeri lisakulu.

LOCKUP OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.