Rohkema info nägemiseks:

GLOBALPRO TRANS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 8173; jälgijaid - 5. Arvustusi - 1; Artikleid 5+ "Kirjuta GLOBALPRO TRANS OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Meie ettevõte on pühendunud teie elu lihtsamaks ja mugavamaks muutmisele. Meie laialdane teenuste valik hõlmab erinevaid valdkondi, mis aitavad teil igapäevaelus ja äritegevuses hõlpsamini toime tulla. Me mõistame, kui oluline on aeg ja ressursid, seetõttu pakume usaldusväärseid lahendusi, mis säästavad teie aega ja vaeva.

Klientide rahulolu on meie prioriteet number üks. Oleme uhked oma professionaalse meeskonna üle, kes on pühendunud teie vajaduste täitmisele. Meie teenindus on kiire, tõhus ja usaldusväärne, nii et saate rahulikult keskenduda sellele, mis teile tõeliselt oluline on.

Meie teenused on mitmekülgsed ja kohandatavad vastavalt teie individuaalsetele vajadustele. Oleme valmis pakkuma lahendusi nii eraisikutele kui ka ettevõtetele. Meie eesmärk on aidata teil saavutada oma eesmärke, olgu selleks siis kodu ümberkolimine, kaupade transportimine või soovimatute esemete äraveo korraldamine.

Lisaks meie teenuste mitmekülgsusele hindame ka keskkonnasõbralikkust ja jätkusuutlikkust. Teeme kõik endast oleneva, et vähendada oma keskkonnamõju ja pakkuda rohelisemaid valikuid meie klientidele.

Meie ettevõte on teie usaldusväärne partner, kes seisab alati teie kõrval ja pakub professionaalset abi, kui seda vajate. Olgu teie vajadused suured või väikesed, saame neid täita. Valige meid ja avastage, kuidas meie teenused saavad muuta teie elu lihtsamaks ja mugavamaks.

Võtke meiega ühendust!

Vaata rohkem

GLOBALPRO TRANS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mirelle L.

Tahan tänada Teie meeskonda, et võtsid diivani! Poisid olid väga head ja kohusetundlikud!

- Inga A.

Meeldiv klienditeenindus. Aitab leida taskukohaseid töölahendusi, vastavalt klientide vajadustele Abivalmis meeskond abistab kolimisel, transpordil, prügivedamisel ja mööbli kokkupanemisel Kiire ja taskukohane!

- Viive K.

Me kohale toome erinevaid suuremahulisi kaupu erinevatesse sihtkohtadesse üle Eesti - väga paindlik, kiire ja sõbralik teenus, hästi läbi mõeldud lahendused.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Miks valida kolimisteenuse kasuks?

Kolimisteenus on professionaalne lahendus, kui soovite oma kolimist lihtsaks ja stressivabaks muuta. Säästab Teie hinnalist aega  Kogenud ja professionaalsed töötajad teavad, kuidas käsitleda ja ümber paigutada raskeid kaste  ja suuremõõdulist mööblit Kolimisteenuse pakkuja on varustatud  õigete vahenditega, et  liigutada raskusi ohuitult ja kindlalt Kaubikud, furgoonid ja järelkäru võimaldavad  korraga transportida  palju asju ühest kohast teise.   Paneme su asjad liikuma

Dropdown

kõik artiklid

GLOBALPRO TRANS OÜ tegevusaruanne 2022

GlobalPro Trans OÜ on veo- ja kolimisteenuste ettevõte, mis asutati 27. aprillil 2015. Alates selle asutamisest on ettevõte pühendunud pakkuma kvaliteetseid ja
ssb.ee
GlobalPro Trans OÜ on veo- ja kolimisteenuste ettevõte, mis asutati 27. aprillil 2015. Alates selle asutamisest on ettevõte pühendunud pakkuma kvaliteetseid ja usaldusväärseid teenuseid oma klientidele. GlobalPro Trans OÜ on tuntud oma professionaalse lähenemise ja pühendumuse poolest, mis on aidanud neil saavutada märkimisväärset edu oma tegevusvaldkonnas.2022. aastal saavutas GlobalPro Trans OÜ müügitulu 39655 eurot. See on märkimisväärne saavutus, arvestades, et ettevõte on olnud turul vaid seitse aastat. See näitab, et GlobalPro Trans OÜ on suutnud luua tugeva kliendibaasi ja pakkuda

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.