Rohkema info nägemiseks:

DIV OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Spetsialiseerume kohandatud tarkvaraarendusele, veebilehtede loomisele, e-poodide arendamisele ja UX/UI disainile, aidates klientidel luua unikaalseid ja kasutajasõbralikke digitaalseid lahendusi.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Oleme tegutsenud juba üle 15 aasta. Meie tiim koosneb kirega täidetud spetsialistidest, kellel on sügavad teadmised ja laialdane kogemus mitmesugustes digikanalitega seotud projektides. Meie meeskond on mitmekülgne ja koosneb erineva valdkonna ekspertidest, kellel on erinevad oskused ja teadmised. See mitmekesisus võimaldab meil lahendada erinevaid probleeme ja pakkuda klientidele terviklikke lahendusi.

Kujutage ette maailma, kus teie digitaalsed unistused muutuvad reaalsuseks. Maailma, kus teie ettevõte õitseb tehnoloogia tipptasemel, kus teie kliendid on vaimustuses oma veebikogemustest ja kus teie bränd paistab silma rahvarohkes digitaalses turuplatsil. Tere tulemast DIV OÜ maailma.

Asutatud uskumusele, et igal ettevõttel, olenemata suurusest või tööstusharust, on õigus parimatele digilahendustele, on DIV OÜ olnud tarkvaraarenduse, IT-projektide ja UX/UI disaini eesliinil. Meie missioon? Võimestada ettevõtteid innovaatiliste digilahendustega, mis soodustavad kasvu, parandavad kliendikogemusi ja teevad tõelist vahet.

Alates meie tagasihoidlikest algustest oleme kasvanud usaldusväärseks partneriks ettevõtetele igas suuruses, alates väikestest e-poodidest kuni globaalsete korporatsioonideni. Oleme ehitanud kasutajasõbralikke veebisaite, e-poode ja rakendusi, mis rõõmustavad kasutajaid ja soodustavad konversioone. Oleme arendanud tarkvara ja integratsioone erinevatele API-dele, kasutades Laraveli, Node'i ja Reacti tehnoloogiaid, mis lihtsustavad operatsioone ja suurendavad efektiivsust. Ja kõige selle juures oleme jäänud truuks oma pühendumusele kvaliteedile, innovatsioonile ja kliendirahulolule.

Kuid me ei paku ainult suurepäraseid digilahendusi. Me ehitame suhteid. Näeme end teie meeskonna pikendusena, töötades teiega tihedalt koos, et mõista teie vajadusi, eesmärke ja visiooni. Seejärel viime selle visiooni ellu, luues digilahendusi, mis mitte ainult ei vasta, vaid ületavad teie ootusi.

Nii et, kas soovite parandada oma veebikohalolu, lihtsustada oma operatsioone või laiendada oma ulatust digitaalsete kanalite kaudu, DIV OÜ on teie jaoks olemas. Oleme siin, et aidata teil digimaastikul navigeerida, pakkudes teile vajalikke tööriistu, ekspertiisi ja tuge, et tänases digitaalses maailmas edukas olla.

DIV OÜ-s ei ehita me lihtsalt digilahendusi. Me ehitame tulevikku. Ja me soovime, et te oleksite selle osa.

Võtke meiega ühendust!

kontakt

DIV OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kaspar T.

Tähelepanelik tiim, kes täitis kõik minu soovid. Suured tänud DIV!

Meeskond pakub jooksvalt uuendusi ning vastab väga kiiresti.

Meil oli vaja kiiresti kodulehte optimeerida ja Codenet ning Endrik olid tasemel - kiire ja vahetu suhtlus ning tulemused.

DIV OÜ tegevusaruanne 2022

Müügitulu jaotus Sisesta müügitulu jaotus Tegevusala EMTAK kood Müügitulu (EUR) Müügitulu % Põhitegevusala Programmeerimine 62011 109956 100.00% Jah

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas saab kohandatud tarkvaraarendus ärikasvu soodustada?

Kaasaegses digitaalses maailmas pöörduvad ettevõtted üha enam kohandatud tarkvaraarenduse poole, et soodustada kasvu ja säilitada oma konkurentsivõimet. Tarkvar
ssb.ee
Kaasaegses digitaalses maailmas pöörduvad ettevõtted üha enam kohandatud tarkvaraarenduse poole, et soodustada kasvu ja säilitada oma konkurentsivõimet. Tarkvaraarenduse abil, olgu selleks veebilehe loomine, e-poe arendamine või rakenduste kavandamine, saavad ettevõtted luua lahendusi, mis on täpselt kohandatud nende vajadustele. Kohandatud tarkvaraarendus pakub mitmeid eeliseid, mis võivad ettevõtet edasi viia, võimaldades suuremat efektiivsust ja tootlikkust. Kohandatud tarkvaraarendus on spetsiifiliste kasutajate, funktsioonide või organisatsioonide jaoks mõeldud tarkvara loomise protsess.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.