Rohkema info nägemiseks:

GAMEELA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Olen professionaalne juuksurisalong Pärnus, mis pakub laias valikus juuksuriteenuseid, rõhutades klientide ilu ja enesekindlust.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Kas soovid saada täiuslikku soengut, mis väljendab sinu isiksust ja enesekindlust? GAMEELA OÜ juuksuriteenused Pärnus on siin, et muuta sinu juuksemured minevikku ja tuua esile sinu tõeline ilu. Meie kirg ja pühendumus juuste kunstile muudavad iga külastuse meie salongis unikaalseks kogemuseks.

Oleme spetsialiseerunud naiste juuksuriteenustele, kus loome moekaid, elegantseid ja stiilseid soenguid vastavalt sinu soovidele. Meie kogenud juuksurid mõistavad, et iga naine on unikaalne, seega keskendume personaalsele lähenemisele ja loome soengud, mis tõeliselt rõhutavad sinu ilu. Meie professionaalsed meeste juuksurid on eksperdid meeste soengute loomisel. Olgu sul vaja täpset lõikust, modernset soengut või habemehooldust, oleme siin, et muuta sinu välimus veatuks ja enesekindlaks.

Meie juuksurid on koolitatud täpseks lõikamiseks, olgu see siis klassikaline lõikus, kihilised juuksed või sassis soeng. Usalda meid ja saad endale täiuslikult lõigatud juuksed, mis sobivad su näokuju ja stiiliga ideaalselt kokku. Unistad uuest juuksevärvist? Meie eksperdid on spetsialiseerunud erinevatele värvitehnikatele ja aitavad sul leida just selle õige varjundi, mis täiendab su nahatooni ja isiksust.

Pakume laias valikus juuksehooldusteenuseid, alates sügavniisutavast juuksemaskist kuni professionaalsete juuksehooldustoodeteni. Sinu juuste tervis on meie prioriteet ja meie eesmärk on anda sulle säravad ja terved juuksed, mis kiirgavad elujõudu. GAMEELA OÜ juuksurid on tuntud oma loovate soengute poolest, mis jäävad meelde. Olgu tegemist pulmasoengu, õhtusöögiks valmistumise või erilise sündmuse jaoks soengu loomisega, meie meeskond on valmis muutma sinu unistused reaalsuseks.

Ootame sind GAMEELA OÜ juuksurisalongis, et pakkuda sulle parimat juuksuriteenust Pärnus. Võta meiega ühendust juba täna ja leiame koos parima lahenduse, mis vastab sinu vajadustele ja soovidele. Las GAMEELA OÜ aitab sul avastada oma tõelise ilu ja enesekindluse läbi professionaalsete juuksuriteenuste!

Võtke meiega ühendust!

Kontakt:

+372 5669 4357

GAMEELA OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kairi O.

Juuksurid on professionaalsed ja lahked. Olen alati rahul oma soengu ja teenindusega.

- Elis N.

Personaalne lähenemine ja suurepärane tulemus iga kord!

- Meribel E.

Armas salong ja sõbralik meeskond.

Kuidas valida täiuslik lõikus vasatvalt näokujule?

Sinu nägu on sinu isikupära peegel. Õige lõikus võib mitte ainult rõhutada sinu parimaid jooni, vaid muuta kogu sinu välimuse märkimisväärselt. GAMEELA OÜ juuksuriteenused Pärnus mõistavad, et iga näotüüp vajab spetsiifilist lähenemist ja just seetõttu oleme siin, et jagada sulle ekspertnõuandeid, kuidas valida endale sobivaim lõikus vastavalt sinu näokujule. Kui sul on ümmargune nägu, on oluline leida lõikus, mis loob kõrguse ja venitab nägu visuaalselt. Pikemad kihilised soengud, asümmeetrilised lõikused või kõrge kuklakarv on suurepärased valikud. Meie kogenud juuksurid aitavad sul leida

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas hoida juuksed tervena?

Juuste ilu peegeldab sinu üldist enesetunnet ja tervist. Tervislike ja säravate juuste saavutamiseks on oluline pöörata piisavalt tähelepanu juuste hooldusele j
ssb.ee
Juuste ilu peegeldab sinu üldist enesetunnet ja tervist. Tervislike ja säravate juuste saavutamiseks on oluline pöörata piisavalt tähelepanu juuste hooldusele ja valida õiged tooted ning tehnikad. GAMEELA OÜ juuksuriteenused Pärnus mõistavad sügavalt juuste hooldamise olulisust ning meie eksperdid on siin, et pakkuda sulle mitmesuguseid professionaalseid juuksehooldusteenuseid. Meie juukseeksperdid usuvad, et iga juuksetüüp on unikaalne ja vajab individuaalset lähenemist. Enne igat hooldusprotseduuri konsulteerime sinuga, et mõista sinu juuste eripära, probleeme ja soove. Olgu sinu juuksed

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.