Rohkema info nägemiseks:

MÄNRAU OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Teostame mitmesuguseid metsaraie teenuseid, sealhulgas harvendusraiet, metsa uuendamist ning metsamaterjali koristamist, tagades sellega mitte ainult puidu jätkusuutliku kasutamise, vaid ka ökosüsteemi terviklikkuse säilimise.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

MÄNRAU OÜ juures oleme me rohkem kui lihtsalt ettevõte; me oleme Maa kõige väärtuslikumate ressursside hoidjad. Meie missiooniks on pakkuda ekspert metsaraie teenuseid tagades samal ajal vastutustundliku puidu raiumise. Me usume, et jätkusuutliku tuleviku võti peitub tänaste vajaduste rahuldamise ja keskkonna säilitamise vahelises tasakaalus tulevastele põlvedele.

Meie teekond algas visiooniga revolutsioneerida metsaraietööstust, integreerides jätkusuutlikkuse selle tuumaks. Me mõistame metsade tervise säilitamise tähtsust ja meie tegevused on kavandatud minimeerima keskkonnamõju. Meie oskuslik meeskond kasutab viimaseid tehnikaid ja tehnoloogiat, et tagada iga raiutud puu eest hoolitsemine suurima hoolivuse ja ökosüsteemi arvestamisega.

Me oleme uhked oma töö üle, teades, et me aitame kaasa rohelisema planeedi ja helgema tuleviku loomisele. Meie tooted on tunnistuseks kvaliteedile ja hoolitsusele, mida me oma metsaraietavadesse paneme, pakkudes teile parimat puitu teie vajadusteks, hoides samal ajal meie lubadust keskkonnale.

Liitu meie missiooniga. Vali MÄNRAU OÜ oma metsaraieteenuste ja puitmaterjali vajaduste jaoks ning ole osa jätkusuutlikust liikumisest, mis väärtustab Maa ressursse sama palju kui sina. Koos võime tagada, et metsade ilu ja küllus püsivad paljudeks aastateks.

Kontakt:

+372 5816 7360

MÄNRAU OÜ kontaktid

Metsanduse tulevik: suundumused raieteenusel

Puidu raiumine on ülemaailmse majanduse oluline osa, pakkudes toorainet paljudele tööstusharudele, sealhulgas ehitusele, paberitootmisele ja mööblitootmisele. Nende sektorite selgroona on tõhusad ja jätkusuutlikud puidu raiumise praktikad hädavajalikud kasvava elanikkonna nõudmiste rahuldamiseks, säilitades samal ajal meie loodusvarasid. Metsatööstus seisab praegu silmitsi mitmete väljakutsetega, alates keskkonnamuredest kuni majanduslike surveteni. Vajaduse tasakaalustamine puidu järele ja bioloogilise mitmekesisuse ning ökosüsteemi tervise säilitamise vajadus on keeruline ülesanne, mis

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas valikraie säilitab metsa tervist

Valikraie on metsanduspraktika, kus raiutakse ainult teatud puid, tavaliselt neid, mis on küpsed, haiged või halvasti paigutatud. See meetod erineb lageraiest,
ssb.ee
Valikraie on metsanduspraktika, kus raiutakse ainult teatud puid, tavaliselt neid, mis on küpsed, haiged või halvasti paigutatud. See meetod erineb lageraiest, kus kõik piirkonna puud eemaldatakse ilma diskrimineerimata. Valikraie eesmärk on jäljendada looduslikke häiringuid, edendades tervemat ja mitmekesisemat metsaökosüsteemi. Erinevalt lageraiest, mis võib põhjustada olulist keskkonnakahjustust, on valikraie jätkusuutlikum lähenemine, mis minimeerib metsale avaldatavat mõju. Hoolikalt valitud puude eemaldamisega saavad metsamehed säilitada metsa struktuuri ja elujõudu. Valikraie

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.