Rohkema info nägemiseks:

CENTRAL MEDIA DISTRIBUTION OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 820; jälgijaid - 37. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta CENTRAL MEDIA DISTRIBUTION kohta arvamuslugu!"

CENTRAL MEDIA DISTRIBUTION OÜ hetkeolukord

Juba 820 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 37 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus 2022. aastal jätkus OÜ Central Media Distribution traditsiooniline äritegevus.

Tulud, kulud ja kasum 2022. aastal moodustas OÜ Central Media Distribution müügitulu 222,9 tuh. eurot. OÜ Central Media Distribution müügitulust moodustas 97,85% eksport ja 2,15% müük Eestis. OÜ Central Media Distribution brutokahjumiks kujunes 728,7 tuh. eurot. Muud tegevuskulud moodustasid 169,1 tuh. eurot. Ettevõtte 2022. aasta põhivarade kulum moodustas 3,2 tuh. eurot.

Personal

OÜ Central Media Distribution keskmine töötajate arv majandusaastal oli 4 töötajat. 2022. aastal moodustasid ettevõtte tööjõukulud 102,7 tuh.

eurot. Aruandeaastal tehti väljamakseid juhatuse liikmele kokku summas 11,2 tuh. eurot.

Valuutakurside muutmise risk

Ettevõte teenib tulusid ja omab kulusid eurodes ja Ameerika dollarides. Valuutatehingud, mis on seotud kaupade ja teenuste sisseostuga, toimuvad eurodes ning Ameerika dollarides. Käesoleval ajal ei pea ettevõte otstarbekaks maandada kursiriske finantsinstrumentide abil, sest tulevasi valuutakursside muutumist on väga raske prognoosida.

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks

Võttes arvesse äri- ja finantskeskkonna prognoose järgnevaks aastaks, OÜ Central Media Distribution jätkab põhieesmärkidena positsiooni tugevdamist ning teenindustaseme pidevat parandamist.

CENTRAL MEDIA DISTRIBUTION OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.