Rohkema info nägemiseks:

SKYWALK TRADING OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1209; jälgijaid - 8. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta SKYWALK TRADING OÜ kohta arvamuslugu!"

SKYWALK TRADING OÜ hetkeolukord

Juba 1209 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 8 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Ettevõtte põhitegevusalad ja nende tulemused 31.12.2022.a. lõppenud majandusaasta jooksul tegeles OÜ Skywalk Trading järgmiste toodete ostu-müügiga: · Turkmenbashi naftatöötlemistehases (Turkmeenia) toodetud diislikütus; · naftatöötlemistehases (Kazahstan) toodetud naftasaadused (kütteõli, ahjukütus, nafta); · reaktiivkütus; · veeldatud gaas;

OÜ Skywalk Trading 2022.aasta müügitulu moodustas 102 568 970 eurot, mis on 126,9% rohkem võrreldes 2021.aasta müügituluga, tingimusel, et 2022.aasta müügitulu on 102 568 970 ja 2021.aasta müügitulu oli 45 207 149 eurot.

Müügitulu kasvu peamiseks põhjuseks on müügituru laiendamine, toodangu sortimendi laiendamine ning toodangu müügi füüsiliste näitajate suurendamine. Toodangu realiseerimine toimus väljaspool Eestit ja peamiseks müügituruks oli Ukraina.

Aruandeperioodi investeeringud ja ettevõtte investeerimisplaanid

Aastal 2022 ei teinud ettevõte investeeringuid põhivarasse ja muu mittekäibevarasse. Kuna ettevõtte tegevus on seotud kaubandustehingute teostamisega, suunatakse kõik ettevõtte vahendid käibevara täiendamiseks, mis on vajalik kaubandustehingute teostamiseks. 2023. aastal ei ole plaanis investeerida põhivarasse.

Ettevõtte personal, töötasu kulud, väljamaksed juhatusele

Aruadeperioodil arvestati palkadeks kokku 43 200 euro.

OÜ Skywalk Trading juhatus koosneb kahest liikmest. Juhatuse liikmete tasu oli 30 000 eurot.

Ettevõtte tegevusala makromajandusliku keskkonna üldiseloomustus ning selle mõju ettevõtte tegevusele

Tulenevalt asjaolust, et ettevõtte tegevus toimub väljaspool Eestit, mõjutab ettevõtte tegevust sisemajanduslik olukord nii toodangu müügiturul (Ukraina) kui ka toodangu sisseostuturul (Turkmeenia). Asjaolu, et Ukraina on riik, mis teostab naftasaaduste importi, annab suure võimaluse toodete tarnimiseks. Lisaks tuleb märkida, et naftasaaduste tarnete sisemine (Ukrainas) mitmekesistamine soodustas täiendavalt OÜ Skywalk

Trading poolt tarnitava toodangu nõudluse suurenemist.

Risk valuutakurside ja intressimäärade muutustest 2022. aastal, samuti ajavahemikus alates 31.12.2022 kuni käesoleva aastaaruande koostamise kuupäevani.

Ettevõte OÜ Skywalk Trading ei oma kehtivaid laenulepinguid krediidiasutustega, seega ei mõjuta intressimäärade muutmine ettevõtte tegevust.

Kehtiv käibevara laenuleping (mis on sõlmitud mitte finants-krediidiasutusega) näeb ette fikseeritud intressi maksmist rahavahendite kasutamise eest laenu tagastamise hetkel. Intressimäärade muutused ei mõjuta samuti antud laenulepingu tingimusi ja ettevõtte tegevust.

Kaupade ostu- ja müügitehingud teostatakse ühes valuutas, nimelt USA dollarites, mistõttu mõjutasid valuutavahetuskursi kõikumised ettevõtte ärikasumit.

2022.aastal saadi kursimuutustest kasumit 102.th.

Ettevõtte peamised finantssuhtarvud

SKYWALK TRADING OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.