Rohkema info nägemiseks:

N-EHITUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 770; jälgijaid - 5. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta N-EHITUS OÜ kohta arvamuslugu!"

N-EHITUS OÜ hetkeolukord

Juba 770 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

N-Ehitus OÜ (edaspidi ka ettevõte) on ettevõte, mis asutati Eestis 2015 aastal. N-Ehitus OÜ põhitegevusalaks on elamute ja mitteelamute ehitus ja viimistlus. Ettevõtte osakapital on 2500 eurot ning ettevõttel on üks osanik.

Ettevõte lõpetas 2023 aruandeaasta kahjumiga kokku summas 5 541 eurot. Aasta 2022 lõpetas ettevõte kasumiga summas 18 134 eurot.

Ettevõte soetas aruandeaastal kaks objekti - maatüki soetusmaksumusega 1 000 eurot ja lõpetamata ehitise soetsumaksumusega 19 990 eurot.

Mõlemale objektile on plaanis ehitada ehitised, mida renditulu teenimise eesmärgil välja üürida. Ostusid finantseeriti omaniku laenuga.

Aruandeaastal tehti objektidesse ka investeeringuid kokku 6 000 euro eest. Üldiselt oli aasta 2023 edukas, teenides müügitulu kokku summas 103 339 (2022: 120 768) eurot. Seoses ehitusmaterjalide hindade jätkuva tõusuga on ettevõte laiendanud ka enda tegevusala ning pakub lisaks ehitusteenusele ka kaevetööde teenust kui ka masinate remonditeenust.

Ettevõttel on kaks juhatuse liiget ja töötajate keskmine arv on 2. Aastal 2022 kuulus juhatusse kolm liiget ja töötajate keskmine arv oli 3. Nii käesoleval kui ka eelmisel aruandeaastal juhatuse liikmetele tasusid ei makstud.

Ettevõttel on plaanis jätkata kvaliteetse ja usaldusväärse ehitus- ja kaeveteenuse pakkumisega. Sõlmitud on kokkuleppeid vähemalt 6. kuuks ja pakkumisi lisandub jooksvalt. 2023 aastal soetatud objektid on plaanis ettevõtte kasumi arvelt järk-järgult välja arendada. Esmajärjekorras on planeeritud investeeringud nii korrastustöödesse kui ka elektri- ja kanalisatsioonisüsteemi välja arendamiseks. Vabade vahendite tekkimisel plaanitakse alustada ka ehitustöödega. Lisaks plaanib ettevõte osta väikelaaduri, millega muuta kaeve- ja haljastustööd veelgi kvaliteetsemaks ja kiiremaks.

Sõjaline seisukord Ukrainas ja Venemaal on põhjustanud häireid ettevõtluses ning majandustegevuses üle kogu maailma. Juhtkond eeldab, et nimetatud asjaolust tulenevalt ei ole vajadust 2023. a. aastaaruannet korrigeerida ning tegevus jätkub järgmise 12 kuu jooksul.

N-EHITUS OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.