Rohkema info nägemiseks:

STAINLESS SOLUTION OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme roostevabapinna viimistluse, keevitusteenuste ja pinnatöötlusega, pakkudes professionaalseid lahendusi ravimitööstusele, toiduainetööstusele ja kosmeetikatööstusele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Meie meeskond koosneb kogenud spetsialistidest, kes omavad laialdast kogemust roostevabapindade viimistluse, keevituse ja lihvimise valdkonnas. Iga meie meeskonnaliige toob kaasa oma ainulaadse oskusteabe ja kire oma töö vastu, mis tagab meie teenuste tipptasemel kvaliteedi.

Roostevabapinna viimistlus ja lihvimine

Meie peamine tegevusala hõlmab professionaalset roostevabapindade viimistlust ja lihvimist. Oleme spetsialiseerunud sellele, et muuta roostevabaterasest pinnad säravalt siledaks ja vastupidavaks. Kasutame selleks tipptasemel tehnoloogiat ja tehnikaid, et tagada parimad tulemused.

Keevitustööd

Lisaks roostevabapinna töötlemisele pakume ka kvaliteetset keevitusteenust nii alumiiniumi kui ka titaani puhul. Meie keevitusspetsialistid omavad ulatuslikku kogemust ja teadmisi, tagades keevitatud ühenduste vastupidavuse ja täpsuse.

Lihvimine ja pinna töötlemine

Lisaks pakume survemahutite pindade lihvimise ja tööstusliku pinna töötlemise teenuseid. Oleme spetsialiseerunud suurtele ja keerukatele projektidele, tagades alati tipptasemel lõpptulemused.

Meie eesmärk on pakkuda klientidele lahendusi, mis ületavad nende ootusi nii kvaliteedi kui ka täpsuse osas. Kui otsite usaldusväärset partnerit roostevabapindade viimistluse, keevituse ja lihvimise valdkonnas, siis võtke meiega ühendust ja laske meil teie projektile uus elu anda.

Võtke meiega ühendust:

+372 5348 0389

STAINLESS SOLUTION OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mart L.

Suurepärane kvaliteet ja professionaalne teenindus!

- Kadi O.

Kiire teenus survemahutite pindade lihvimisel.

- Priit H.

Suur tänu Teile põhjaliku pinnatöötluse eest!

STAINLESS SOLUTION OÜ tegevusaruanne 2022

Stainless Solution OÜ on ettevõte, mille põhitegevusaladeks on metallitöötlus, sealhulgas lihvimine, poleerimine ja keevitamine. Lisaks sellele tegeleb ettevõte ka metallitöötluskaupade edasimüügiga, pakkudes klientidele laia valikut kvaliteetseid tooteid. 2022. aastal näitas Stainless Solution OÜ märkimisväärset kasvu, suurendades müügitulu võrreldes eelneva aastaga. See kasv on märk ettevõtte pühendumusest pakkuda parimat teenust ja tooteid oma klientidele. Ettevõtte teenuseid ja kaupu müüakse nii Euroopa Liidu kui ka Eesti firmadele, näidates sellega oma laiaulatuslikku mõju ja ulatust.

Dropdown

kõik artiklid

Kohandatud lahendused roostevabapinna viimistluseks ja keevituseks

Roostevabapinna viimistlus ja keevitus on olulised protsessid ravimitööstuses, toiduainetööstuses ja kosmeetikatööstuses, kuna need tagavad toodete vastupidavus
ssb.ee
Roostevabapinna viimistlus ja keevitus on olulised protsessid ravimitööstuses, toiduainetööstuses ja kosmeetikatööstuses, kuna need tagavad toodete vastupidavuse, puhtuse ja esteetilise välimuse. Iga tööstusharu jaoks on aga vajalik kohandada viimistlus- ja keevituslahendusi vastavalt konkreetsetele vajadustele, materjalidele ja standarditele. Kohandatud lahendused võimaldavad täpselt vastata kliendi unikaalsetele nõudmistele ning tagada optimaalsed tulemused ja kvaliteet. Roostevabapinna viimistluse kohandatud lahendused: Materjalide valik: Sõltuvalt rakendusest ja keskkonnast saab valida

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.