Rohkema info nägemiseks:

LINDAU EHITUS OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
LINDAU EHITUS OÜ tegeleb Kuusalus ehitusteenuste pakkumisega alates planeerimisest kuni valmimiseni ning pakub ka omanikujärelvalvet ja ehitise auditeid.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Ehitus on üks olulisemaid valdkondi, mis kujundavad meie ümbritsevat keskkonda ja loovad püsivaid väärtusi. Kuid ehitamine on ka keeruline protsess, mis nõuab pühendumist, teadmisi ja kogemust. Just siin astume mängu meie, LINDAU EHITUS OÜ, et pakkuda Teile kõiki vajalikke teenuseid alates ehitise planeerimisest kuni valmimiseni ja kaugemalegi.

Meie põhiteenus on ehitamine, kus pakume laia valikut ehitusteenuseid, mis vastavad teie vajadustele ja soovidele. Alates elamute ehitamisest ja ärihoonete rajamisest kuni spetsialiseeritud projektide realiseerimiseni, oleme me oma valdkonnas eksperdid. Meie meeskond koosneb kogenud ehitusinseneridest, arhitektidest ja töölistest, kes on valmis panustama oma teadmisi ja oskusi, et teie unistuste ehitised saaksid teoks.

Ehitise audit on oluline samm hoone seisukorra hindamisel ja selle parandamiseks vajalike meetmete väljaselgitamisel. Meie spetsialistid viivad läbi põhjaliku auditi, mis hõlmab hoone struktuuri, elektrisüsteeme, torustikke ja palju muud. Tulemused esitatakse teile selgelt ja arusaadavalt, koos soovitustega võimalike probleemide kõrvaldamiseks. Teie ehitise turvalisus ja kestvus on meie prioriteet.

Ehitusprojekti juhtimine võib olla keeruline ja nõudlik ülesanne. Selleks, et tagada ehitise kvaliteetne valmimine ja eelarve kontroll all hoida, pakume omanikujärelvalvet. Meie ekspertide meeskond jälgib projekti igat etappi, veendumaks, et kõik läheb plaanipäraselt. See aitab vältida ootamatuid probleeme ja lisakulusid ning tagab, et teie projekt lõpeb edukalt.

Meie eesmärk on pakkuda terviklikke ehitusteenuseid, mis vastavad teie vajadustele ja ootustele. Oleme uhked oma pikaajalise kogemuse ja maine üle ehitusvaldkonnas ning oleme valmis teie ehitusprojekti ellu viima.

Kui olete otsimas usaldusväärset partnerit ehitusvaldkonnas, ärge kartke meiega ühendust võtta. Oleme siin, et kuulata teie ideid ja eesmärke ning pakkuda parimaid lahendusi. Koos saame teie unistuste ehituse reaalsuseks muuta.

LINDAU EHITUS OÜ - Teie kindel partner ehitusvaldkonnas, kes mõistab teie vajadusi ja pakub terviklikke ehitusteenuseid. Teie projekt on meie prioriteet, ja me oleme siin, et teid aidata igal sammul.

Võtke meiega ühendust juba täna, et alustada järgmise suure ehitusprojekti teostamist!

KONTAKT

LINDAU EHITUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kati M.

Ma olen äärmiselt rahul LINDAU EHITUS OÜ-ga. Nende meeskond tõestas end kui usaldusväärne partner, kes mõistab klientide vajadusi ning teeb kõik selleks, et muuta ehitusprotsess sujuvaks ja stressivabaks.

- Eve R.

Minu uue kodu ehitamine oli suur ettevõtmine, kuid LINDAU EHITUS OÜ tegi sellest unistuste teostamise protsessi. Nad aitasid mul valida kõige sobivama krundi, paigutasid maja vastavalt minu soovidele ning tagasid, et kõik ehitusetapid kulgeksid plaanipäraselt.

- Taavi L.

LINDAU EHITUS OÜ on minu silmis tõeline professionaalne ehitusettevõte, kes mõistab klientide unistusi ja aitab neil neid teoks teha. Olen oma uue koduga väga rahul ning soovitan neid soojalt kõigile, kes otsivad usaldusväärset ehituspartnerit.

LINDAU EHITUS OÜ tegevusaruanne 2022

See oli just üks neist aastatest - tavapärane majandusaasta. Kuid mis teeb ühe aasta tavapäraseks majandusaastaks? Mis on selle taga peituvad tegurid ja kuidas see mõjutab meie igapäevaelu ja äritegevust? Selles blogipostituses sukeldume sügavamale tavapärase majandusaasta olemusse ja mõjusse. Majandusaasta on periood, mille jooksul ettevõtted koostavad oma finantsaruandeid. See on tavaliselt 12-kuuline periood, kuid mõned ettevõtted võivad kasutada ka erinevat ajaperioodi. Tavapärane majandusaasta tähendab, et majanduslikult on aasta olnud stabiilne, ilma suurte majanduslike tõusude või

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas luua oma unistuste kodu?

Ehitus on kunst, kus igast detailist ja etapist sõltub tulemuse kvaliteet. Meie, LINDAU EHITUS OÜ, oleme siin, et muuta teie ehitusunelmad reaalsuseks, pakkudes
ssb.ee
Ehitus on kunst, kus igast detailist ja etapist sõltub tulemuse kvaliteet. Meie, LINDAU EHITUS OÜ, oleme siin, et muuta teie ehitusunelmad reaalsuseks, pakkudes võtmed-kätte üldehitustöid, mis vastavad täpselt teie ootustele. Meie meeskond võtab enda peale kogu ehitusprotsessi alates vundamendi valamisest kuni korstna kõrguse saavutamiseni. See tähendab, et te ei pea muretsema erinevate tööde koordineerimise pärast, sest me teeme selle kõik ühe katuse all. Ehitus algab põhjast - trasside rajamisest ja vundamendi aluste ettevalmistamisest. Tagame, et kõik alustalad oleksid tugevad ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.