Rohkema info nägemiseks:

ANTMET METALLITÖÖD OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tagame suurepärase klienditeeninduse, vastates kiirelt küsimustele ja probleemidele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Meie ettevõte on pühendunud pakkuma klientidele kvaliteetseid lahendusi mitmes valdkonnas. Oleme spetsialiseerunud metallitöödele, saekaatritele, katlamajadele ja sandwich paneelidele ning meie teenused ulatuvad üle terve Eesti.

Metallitööde valdkonnas oleme usaldusväärne partner, kes loob vastavalt klientide vajadustele ja soovidele kõrgekvaliteedilisi metallkonstruktsioone. Lisaks teostame nende paigaldust, demonteerimist, ümbertegemist ning montaaži.

Saekaatrid on oluline osa meie tegevusest, kus pakume mitmesuguseid remondi- ja hooldusteenuseid, tagades, et seadmed toimivad suurepäraselt.

Katlamajade remont ja hooldus on samuti meie ekspertiisivaldkonnas, kus paneme kliendi soojusseadmetele uue elu sisse ning tagame nende tõrgeteta toimimise.

Lisaks sellele tegeleme sandwich paneelide paigaldamise ja ümberehitusega, et aidata klientidel oma ehitusprojekte ellu viia. Oleme uhked selle üle, et saame pakkuda neid teenuseid üle Eesti, olles usaldusväärne partner kõigis meie valdkondades. Ootame huviga võimalust teiega koostööd teha ja teie vajadusi täita.

Võta meiega ühendust:

ANTMET METALLITÖÖD OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari L.

Antmet Metallitööd OÜ pakub väga hea kvaliteediga saekaatrite ja sandwich paneelide ümbertegemise teenust. Väga professionaalsed meeskond ja suurepärane hooldus.

- Jüri T.

Mulle meeldis Antmet Metallitööd OÜ katlamajade paigaldamine. Väga täpne ja kvaliteetne töö ning väga kiire töötamise tempo.

- Maarika P.

Olen väga rahul Antmet Metallitööd OÜ teenindusega. Nad tegid minu metallkonstruktsioonide demontaaži väga kiiresti ja täpselt.

ANTMET METALLITÖÖD OÜ tegevusaruanne 2022

AntMet Metallitööd OÜ on Eesti kapitalil põhinev ettevõte, mis on asutatud 2015. aastal. See on ettevõte, mis on loodud ja juhitud Eesti kapitalil, mis näitab meie pühendumust kohalikule majandusele ja tööstusele. Huvitav on märkida, et ettevõte asutati sissemakset tegemata, mis on üsna ebatavaline, kuid näitab ettevõtte juhtkonna kindlat usku oma äriplaani ja strateegiasse. Osakapitali sissemakse, mis oli 2500 eurot, tehti 13.06.2017. See oli oluline samm ettevõtte arengus, mis võimaldas meil oma tegevust laiendada ja uusi võimalusi uurida. Ettevõtte peamisteks tegevusaladeks on

Dropdown

kõik artiklid

Miks toimub kuivatis pidevalt metallide kulumine?

Kuivatis toimub pidev metallide kulumine mitmel põhjusel: Hõõrdumine: Kuivatis liiguvad metallpinnad pidevalt üksteise vastu, mis põhjustab hõõrdumist. Hõõrd
ssb.ee
Kuivatis toimub pidev metallide kulumine mitmel põhjusel: Hõõrdumine: Kuivatis liiguvad metallpinnad pidevalt üksteise vastu, mis põhjustab hõõrdumist. Hõõrdumine omakorda põhjustab pinnase kihi kulumist ja võib tekitada kriimustusi ning muid defekte, mis võivad põhjustada kiiremat kulumist. Korrosioon: Kuivati töökeskkond võib olla niiske ja korrosiivne, mis võib põhjustada metalli korrosiooni ja rooste tekkimist. Korrosioon vähendab metalli tugevust ja vastupidavust, mis võib põhjustada kiiremat kulumist. Kõrge temperatuur: Kuivatis võib olla kõrge temperatuur, mis võib põhjustada

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.