Rohkema info nägemiseks:

OLIVER CONSULTING OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Kus visioon kohtub rakendamisega püsiva edu saavutamiseks.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Üle dekaadi pikkuse kogemusega müügi, turunduse ja äriarenduse valdkonnas.

Minu teekond algas väikeses Eesti linnas, viis mind ülikooli Tallinnas ning laienes seejärel USAsse ja Kanadasse, kus omandasin oma algtaseme ärioskused otsemüügi kaudu - uksest uksele.

See muutev kogemus kujundas sügava arusaamise müügist ning võimekuse empaatiaks, sütitades tõelise kirglikkuse suhete loomise vastu.

Pühendunud õppijana olen koostööd teinud ettevõtetega kolmes erinevas riigis, saavutades järjekindlalt silmapaistvaid tulemusi.

Usun kindlalt, et kohanemisvõime on kõrgtasemel äriarenduse professionaali tunnusmärk, ületades geograafilisi ja tööstusharude piire.

Lisaks on põhjalik planeerimine ja elluviimine üliolulised, tagades, et strateegilised plaanid ei ole mitte ainult loodud, vaid ka põhjalikult ellu viidud, et täita organisatsiooni eesmärke.

uuri lisaks!

OLIVER CONSULTING OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Rico Andreas Vene

Oliver expanded my awareness of how to reach my goals faster in life and the ability to live a happier life. One of the biggest skills I've learned is seeing patterns and putting them together, as the subconscious mind plays a huge role in our lives.

- Käthlin Kondike

Oliver has a very broad perspective, has read a lot, and participated in training sessions, making it possible to learn a great deal from him. As a coach, Oliver is gently guiding, listens, takes individuals into account, and knows how to steer them on the right path and help in their development.

- Sander Laurson

Oliver helped my business to grow tremendously, 1-1 coaching has been big time game changer for me, we also started team coaching to create stronger team environment-

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

5 võttestrateegiat jätkusuutlikuks ärikasvuks

Ettevõtete jaoks, kes soovivad tänases konkurentsirikkas maastikul edukad olla, ei ole jätkusuutlik kasv lihtsalt ideaal; see on vajadus. Jätkusuutlik ärikasv tagab, et ettevõte suudab suurendada oma tulusid, laiendada kliendibaasi ja tugevdada turupositsiooni, ohverdamata oma tulevikupotentsiaali. Selles blogipostituses uurime viit võttestrateegiat, mis aitavad ettevõtetel saavutada jätkusuutlikku kasvu. Jätkusuutliku ärikasvu mõistmine Jätkusuutlik kasv viitab määrale, millega ettevõte suudab kasvatada oma müüki, kasumeid ja turuosa ilma, et tekiks finants- või operatiivseid raskusi. See

Dropdown

kõik artiklid

1-1 Isiklik Coaching: Tõsta oma potentsiaali

Isikupärane coaching on transformeeriv teekond oma täieliku potentsiaali saavutamise suunas. Olgu sinu eesmärk isikliku kasvu, professionaalsete oskuste täiusta
ssb.ee
Isikupärane coaching on transformeeriv teekond oma täieliku potentsiaali saavutamise suunas. Olgu sinu eesmärk isikliku kasvu, professionaalsete oskuste täiustamise või üldise heaolu parandamine, 1-1 coaching pakub individuaalselt kohandatud lähenemist, mis arvestab sinu ainulaadseid aspiratsioone ja väljakutseid. 1-1 coachingu ilu seisneb selle isikupärases olemuses, kus iga seanss on loodud konkreetsete eesmärkide saavutamiseks ja käegakatsutavate tulemuste saavutamiseks. See loob toetava keskkonna eneseavastamiseks, aidates sul avastada varjatud tugevusi ja navigeerida takistustega selguse

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.