Rohkema info nägemiseks:

HOOLDAJA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Abivajajateks võivad olla nii eakad, pensionäärid, vanurid, trauma- ja insuldijärgsed, vähihaiged kui vaimse või füüsilise puudega inimesed. põetame, aitame ja hooldame.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

HOOLDAJA OÜ missiooniks on pakkuda erakordseid koduhooldusteenuseid, mis toetavad eakaid ja teisi abivajajaid nende tuttavas keskkonnas, võimaldades neil jätkata iseseisvat ja väärikat elu. Meie eesmärgiks on tagada parem elukvaliteet meie klientidele ja nende peredele, pakkudes personaalset hooldust, mis hõlmab kõike alates koduabi teenustest kuni isikliku hoolduse ja transpordini.

Meie teenuste valik on mitmekülgne ja loodud vastamaks erinevatele vajadustele. Pakume koduabi teenuseid, mis hõlmavad koristamist ja toiduvalmistamist, ning samuti isikliku hügieeni ja riietumise abi. Lisaks pakume ka transporditeenuseid, mis aitavad klientidel jõuda arstiaegadele, poodidesse ja muudele olulistele sihtkohtadele. Meie eesmärgiks on olla toeks kogu igapäevaelus, tagades, et meie kliendid püsivad ühenduses oma kogukonnaga ja saavad vajalikku tuge.

HOOLDAJA OÜ lähenemine on alati personaalne ja kaastundlik. Me mõistame, et iga inimene ja nende vajadused on ainulaadsed, seetõttu loome igale kliendile personaalse hooldusplaani. Meie eesmärk on mitte ainult vastata klientide vajadustele, vaid ületada ka nende ootused, pakkudes professionaalset ja individuaalset hooldust.

Meie meeskond on kogenud ja pühendunud, ning meie moto "Hoolides elust, toetades iseseisvust!" juhatab meie igapäevast tööd. Meie jaoks on oluline, et meie klientide elukvaliteet paraneks ning et nad tunneksid end turvaliselt ja hooldatuna. Võite olla kindel, et meie juures olete heas ja hoolivas seltskonnas.

Kui olete huvitatud meie teenustest või soovite rohkem teada saada, võtke meiega julgelt ühendust. Saate meiega suhelda telefonitsi või e-posti teel ning meie meeskond on alati valmis teie küsimustele vastama ja teie vajadusi arvestama. Laske meil aidata teil säilitada oma iseseisvust ja jätkata kodu mugavuste nautimist.

Kontakt

HOOLDAJA OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Juhan K.

Väga professionaalne ja abivalmis meeskond.

- Anne R.

Mul on nii hea meel, et nad minu ema eest hoolitsevad.

- Marta P.

Nad on mu elu oluliselt lihtsamaks teinud.

Milliseid igapäevaelu ülesandeid toetavad koduhooldusteenused?

Kui meie lähedased vananevad, muutuvad nende vajadused ja meie võime neid hooldada. Koduhooldusteenused pakuvad kaastundlikku lahendust, mis võib oluliselt parandada eakate, puuetega inimeste ja teiste abi vajavate isikute elukvaliteeti. Siin on viis viisi, kuidas HOOLDAJA OÜ koduhooldusteenused võivad parandada teie lähedase elu. Isikupärastatud hooldus, mis on kohandatud individuaalsetele vajadustele Iga inimene on ainulaadne ja nii on ka nende hooldusvajadused. Koduhooldusteenused pakuvad üks-ühele tähelepanu ja hooldust, mis on kohandatud teie lähedase konkreetsetele vajadustele. See

Dropdown

kõik artiklid

Millised on isikupärastatud hoolduskavade peamised eelised eakatele?

Isikupärastatud hoolduskavad on kõikehõlmavad strateegiad, mis on loodud vastama üksikisikute, eriti eakate ainulaadsetele tervise- ja elustiilivajadustele. Nee
ssb.ee
Isikupärastatud hoolduskavad on kõikehõlmavad strateegiad, mis on loodud vastama üksikisikute, eriti eakate ainulaadsetele tervise- ja elustiilivajadustele. Need kavad on kohandatud toetama eakate füüsilist, emotsionaalset ja sotsiaalset heaolu, tagades, et nad saavad hooldust, mis on kooskõlas nende isiklike eelistuste ja meditsiiniliste nõuetega. Isikupärastatud hoolduskava hõlmab tavaliselt üksikasjalikku hinnangut isiku terviseseisundile, nõutavate meditsiiniliste ravimeetmete loetelu, elustiili eelistusi, toitumisvajadusi ja hoolduse osutamise ajakava. Samuti määratletakse erinevate

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.