Rohkema info nägemiseks:

FRESHMARK OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume ettevõtetele võimalust saada Eeskujuks Oleva Ettevõtte sertifikaat, mis aitab kujundada usaldusväärset mainet, kontrollida finantskohustusi ning avada uksi kiiremale kasvule ja positiivsele reklaamile, põhinedes kõrgetel eetilistel standarditel ja edukatel partnerlussuhetel.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Aastal 2016 sündis Eestis eeskujuks oleva ettevõtte sertifikaadi kontseptsioon, tunnustades vajadust ettevõtetele, kes eristuvad oma aususe ja usaldusväärsuse poolest, mitte ainult oma tegevuse, vaid ka finantskohustuste osas.

Eeskujulik ettevõte sertifikaat sai alguse vastusena kiiresti muutuvale ärikeskkonnale, kus klientidel ja partneritel on üha suurem huvi teada saada ettevõtete tausta ja usaldusväärsust enne pikaajalise koostöö alustamist. Ettevõtte taustakontroll võib olla keeruline ja aeganõudev protsess, mis hõlmab maksuvõlgade, klientide kaebuste ja muude oluliste tegurite analüüsimist.

Siin astub pilti Freshmark OÜ koos oma Eeskujuks Oleva Ettevõtte sertifikaadiga. Freshmark OÜ pakub ettevõtetele võimalust tõestada oma ausust ja usaldusväärsust läbi sertifikaadi, mis näitab, et neil pole maksuvõlgasid, neil pole klientide ega partnerite poolt esitatud pretensioone ja nende maine otsingumootorites on positiivne.

Sertifikaadi tellimine on ettevõtetele vabatahtlik, kuid selle eelised on selged. Eeskujuks Oleva Ettevõtte sertifikaat annab teistele äripartneritele ja klientidele märku, et ettevõte on usaldusväärne ja tema finantsseis on korras. See muudab koostöö alustamise kiiremaks ja lihtsamaks ning loob ettevõttele positiivse reklaami.

Eeskujuks Oleva Ettevõtte sertifikaat on märk ettevõtte kohustusest ausa äritegevuse vastu ning annab selge sõnumi nii klientidele kui ka partneritele - tegemist on tugeva ja ausa Eesti ettevõttega. See on ka võimalus teistele ettevõtetele näidata head eeskuju ning aidata kaasa kogu Eesti ettevõtluskeskkonna paranemisele.

Kokkuvõttes on Eeskujuks Oleva Ettevõtte sertifikaat mitte ainult tunnustus ettevõttele, vaid ka praktiline vahend, mis aitab kaasa usaldusväärse ja eduka äri loomisele ja säilitamisele Eestis. Kasutage võimalust taotleda seda sertifikaati ja näidata, et teie ettevõte on eeskujuks teistele!

Võtke meiega ühendust juba täna!

KONTAKT

FRESHMARK OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Roomet S.

Nende abiga suutsime oma ettevõtte usaldusväärsust tõsta ning leida usaldusväärseid koostööpartnereid. Soovitan neid kõigile ettevõtetele, kes soovivad silma paista!

- Lisett O.

Eeskujuks Oleva Ettevõtte sertifikaat oli meie jaoks suur samm edasi. See mitte ainult ei aitanud meil kiiremat kasvu saavutada, vaid tõi kaasa ka positiivset reklaami.

- Ats M.

FRESHMARK OÜ oli meie jaoks usaldusväärne partner ettevõtte sertifitseerimisel. Nende professionaalne meeskond aitas meil läbida protsessi sujuvalt ja kiiresti. Nüüd saame uhkusega kanda Eeskujuks Oleva Ettevõtte sertifikaati.

FRESHMARK OÜ tegevusaruanne 2022

Tulud, kulud ja kasum: OÜ Freshmarki 2022. aasta finantsülevaade OÜ Freshmark, mis on tuntud oma pühendumuse ja kvaliteetse teenuse poolest, on avaldanud oma 2022. aasta finantsaruande. Selle aasta müügitulu ulatus 2 271 euroni, mis on märkimisväärne saavutus, arvestades praeguseid majandusolusid. Kuid nagu iga ettevõte, seisab ka OÜ Freshmark silmitsi oma väljakutsetega. 2022. aastal kujunes ettevõtte kahjumiks 7 569 eurot. See on oluline näitaja, mis peegeldab ettevõtte praegust majanduslikku olukorda ja mõjutab otseselt selle tuleviku strateegiaid. Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks:

Dropdown

kõik artiklid

Miks sertifikaat Eeskujuks Olev Ettevõte on sinu äri edu võti?

Iga ettevõtte otsib võimalusi oma äritegevust täiustada ja saavutada suuremat usaldust klientide ja partnerite silmis. Üheks selliseks võimaluseks on saada Eesk
ssb.ee
Iga ettevõtte otsib võimalusi oma äritegevust täiustada ja saavutada suuremat usaldust klientide ja partnerite silmis. Üheks selliseks võimaluseks on saada Eeskujuks Oleva Ettevõtte sertifikaat. Selles artiklis uurime, miks see sertifikaat võib olla teie ettevõtte edu võti. Eeskujuks Oleva Ettevõtte sertifikaat on märk teie ettevõtte pühendumisest aususele, usaldusväärsusele ja vastutustundlikkusele. See näitab, et teie ettevõte on kohustunud järgima kõrgeid eetilisi standardeid ja et teie finantskohustused on korras. Sertifikaadi omamine aitab teil kujundada positiivset mainet ja tõsta

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.