Rohkema info nägemiseks:

SINIMANNA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme looduskivi paigaldamise, hoolduse, konsultatsioonidega ning loome looduskivist põrandaid, fassaade , terrasse ning kaminaid.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

SINIMANNA OÜ-s usume, et looduskivi ilu on ajatu ja annab igale ruumile ainulaadse iseloomu. Rikka pärandiga looduskivi paigaldamise, hoolduse ja projektimüügi alal oleme lihvinud oma oskusi, et pakkuda teile parimaid kivimilahendusi, mida loodusel on pakkuda.

Meie kogenud käsitööliste meeskond, kellel on 7 kuni 20 aastat kogemust, on pühendunud teie visiooni reaalsuseks muutmisele. Alates graniidi robustsest vastupidavusest kuni marmori klassikalise elegantsini, ja alates kvartsiidi maalähedasest võlust kuni paekivi tagasihoidliku peensuseni, pakume mitmekesist looduskivide paletti, mis vastab teie igale vajadusele.

Olgu teie sooviks parandada kodu interjööri, luua hämmastav välimaastik või asuda suuremahulisele kommertsehituse projektile, meie põhjalikud teenused hõlmavad paigaldust, järelpuhastust, hooldust, konsultatsioone, betoonitöid, maastikukujundust ja isegi transporti, et tagada sujuv kogemus algusest lõpuni.

Meie pühendumus tipptasemele on ilmne meie põhjalikus tähelepanus detailidele ja meie järjekindlas pühendumuses kliendirahulolule. Mõistame Eesti karmide ilmastikutingimuste poolt esitatavaid väljakutseid, mistõttu soovitame ja kasutame ainult kõige vastupidavamaid ja ilmastikukindlamaid looduskive.

Avastage looduskivi potentsiaali SINIMANNA OÜ-ga. Võtke meiega ühendust aadressil info@looduskivipaigaldus.ee või helistage meile numbril + 372 5154090, et konsulteerida meie ekspertidega ja tuua looduskivi igavene ilu oma ellu.

Haara elegants. Koge vastupidavust. Naudi eristuvust. Las SINIMANNA OÜ on teie teejuhiks looduskivi maailmas.

SINIMANNA OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mart M.

Suurepärane teenindus ja imeline lõpptulemus!

- Kristiina P.

Täpsed ja professionaalsed. Soovitan soojalt!

- Jaanika S.

Muljetavaldav töö! Looduskivi tõeline võlu!

Miks on looduskivi vastupidavus oluline arhitektuuris?

Looduskivi on olnud sajandeid arhitektuurikujunduse nurgakivi, pakkudes tugevuse, ilu ja ajaloo segu. Selle kasutamine ulatub tagasi iidsetesse tsivilisatsioonidesse, kus see valiti oma vastupidavuse ja esteetilise kohaloleku tõttu. On mitmesuguseid looduskive, sealhulgas graniit, marmor, lubjakivi, paekivi ja liivakivi, millel kõigil on unikaalsed omadused ja mis sobivad erinevateks rakendusteks. Võrreldamatu vastupidavus ja pikaealisus Looduskivi peab vastu ajaproovile, taludes ilmastikutingimusi, kulumist ja muid lagunemisvorme. See on ideaalne valik piirkondadesse, kus karmide

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas tundma õppida erinevaid looduskivitüüpe ja nende ainulaadseid omadusi?

Looduskivist pinnad on ilu, vastupidavuse ja ajatu elegantsi sümboliks. Siiski, et need materjalid säilitaksid oma võlu ja püsiksid ajaproovile vastu, on hädava
ssb.ee
Looduskivist pinnad on ilu, vastupidavuse ja ajatu elegantsi sümboliks. Siiski, et need materjalid säilitaksid oma võlu ja püsiksid ajaproovile vastu, on hädavajalik korralik hooldus. See juhend pakub teile põhjalikke teadmisi teie looduskivist pindade terviklikkuse ja välimuse säilitamiseks. Looduskivi tundmaõppimine Graniidi suursugususest marmori tagasihoidliku peensuseni, igal looduskivi tüübil on oma ainulaadsed omadused. Samuti on populaarsed valikud lubjakivi, paekivi ja travertiin, millest igaüks vajab oma loomuliku ilu säilitamiseks erilist hoolt. Looduskivi on hinnatud oma

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.