Rohkema info nägemiseks:

BANDARAHENA THORANAGODA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 14235; jälgijaid - 11. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta BANDARAHENA THORANAGODA OÜ kohta arvamuslugu!"

BANDARAHENA THORANAGODA OÜ hetkeolukord

Juba 14 235 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 11 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

FORSTMAN BALTIC OÜ tegevusaruanne 2022

Forstman Baltic Oü on Eesti ettevõte, mis on pühendunud metsatehnika valmistamisele. Alates asutamisest on meie peamiseks sihtriigiks olnud Eesti, kuid viimastel aastatel oleme suutnud laiendada oma haaret ja suurendada ekspordi mahtu. Tuleval aastal on meie strateegiline eesmärk keskenduda veelgi enam välisturgudele pürgimisele.

Meie peamised sihtriigid on Soome, Belgia ja Saksamaa. Need on riigid, kus me näeme suurt potentsiaali oma toodete müügiks ja kus meil on juba olemas tugevad koostööpartnerid. Tänaseks on meil õnnestunud edukalt müüa oma toodangut kõigis kolmes riigis, mis on suur saavutus meie jaoks.

Lisaks ekspordi suurendamisele on meil plaanis jätkata ka tootearendusega. Meie eesmärk on pidevalt parandada oma tooteid ja tuua turule uusi innovaatilisi lahendusi. Samuti on meil mitmeid projekte, mis vahepeal on seisma jäänud, kuid mida me plaanime lähitulevikus taas ellu äratada.

Kuna Forstman Baltic Oü on väike ettevõte, siis kõiki investeeringuid ja arendusi tehakse vastavalt ettevõtte võimalustele ning vajadusele. Meie eesmärk on kasvada jätkusuutlikult, säilitades samal ajal kõrge kvaliteedi ja kliendirahulolu. Meie strateegia on keskenduda pikaajalisele kasvule, mitte lühiajalisele kasumile.

Lõpetuseks tahaksime tänada kõiki meie kliente ja partnereid, kes on meid toetanud meie teekonnal. Me ootame põnevusega tulevikku ja jätkame tööd selle nimel, et olla parim metsatehnika tootja Eestis ja kaugemal.

BANDARAHENA THORANAGODA OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.