Rohkema info nägemiseks:

HEUT DESIGN OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1625; jälgijaid - 1. Arvustusi - 2; Artikleid 5+ "Kirjuta HEUT DESIGN OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Meie portfell on tunnistus mitmekülgsusest ja loovusest, mida me lauale toome, projektidega alates rahulikust SALMON EYE kuni majesteetliku MAJA MÄETIPUL ja uuendusliku PETERBURI ÕHU- JA KOSMOSEMUUSEUMI KONTSPTSIOON.

HEUT Design OÜ-s usume, et iga projekt on ainulaadne teekond. Olgu selleks SUVEMAJA PROJEKT EESTIS, mis sulandub sujuvalt loodusega või ERA KUNSTIGALERII, mis esitleb luksuse ja kultuuri tipptaset, kohandame oma disainid vastama meie klientide püüdlustele. Meie asjatundlikkus arhitektuuribüroodes, arhitektuurifirmades, ehituses ja kinnisvaras tagab, et iga projekt ei ole lihtsalt ehitis, vaid ajaproovile vastav maamärk.

Meie pühendumus tipptasemele on ilmne igas joones, mida tõmbame, ja igas plaanis, mida teostame. VIIMSI MAJA ja KORTER PETERBURIS on täiuslikud näited meie pühendumusest luua kodusid, mis on nii funktsionaalsed kui ka hingematvad. Neile, kes otsivad põgenemist, pakub meie MAJA 10 000 PUU VAHEL varjupaika looduse embuses, samas kui RANNAMAJA pakub panoraamvaadet ookeani avarusele.

Ärikliendid leiavad meie lähenemise kommertspindadele samavõrra veenva. KONTORIHOONE PENZAS ja KONTORIHOONE TOSNOS peegeldavad meie võimet ühendada praktilisus prestiižiga, luues töökeskkondi, mis inspireerivad produktiivsust ja edu. MK INTERNATIONAL OFFICE ja VESMACO KONTOR seisavad meie pühendumuse tugisambana mitte ainult kontorite, vaid pärandite ehitamisel.

HEUT Design OÜ-s oleme rohkem kui arhitektid; me oleme visionäärid, kes muudavad teie unistused reaalsuseks. Kutsume teid uurima meie projekte, et näha ise, kuidas me ühendame kujutlusvõime innovatsiooniga, et luua mitte lihtsalt hooneid, vaid kogemusi. Alustagem seda loovat teekonda koos, luues ruume, mis jutustavad teie lugu ja seisavad tunnistajana meie ühisele tipptaseme visioonile.

Võtke meiega täna ühendust, et arutada, kuidas saame teie arhitektuurilised unistused ellu viia.

Kontakt

HEUT DESIGN OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kadi T.

Väga professionaalne ja vastutulelik teenindus, mis ületas kõik ootused. Tänud teile!

- Liisa R.

Teie kätetöö on tõeline kunst! Olen äärmiselt rahul lõpptulemusega.

- Martin K.

Väga meeldiv ja hooliv suhtumine igasse detaili. Tänan teid suurepärase töö eest!

HEUT DESIGN OÜ tegevusaruanne 2022

Heut Design OÜ põhitegevuseks on arhitektuurne projekteerimine, tootedisaini elementide projekteerimine. Firma töötab erinevate eraklientidega ja muu firmadega kellel on huvi ja vajadus koostada sisekujunduse, arhitektuurse projekte. 2022. aastal Heut Design OÜ tegevus oli Eestis ja Välismaal. 2022. aastal Heut Design OÜ müügitulu moodustas 102 885 eurot. 2022. aastal Heut Design OÜ kasum moodustas 6 006 eurot. Heut Design OÜ keskmine töötajate arv 2022. aastal oli 2 inimesed ja tööjõukulu kogusumma oli 21 023 eurot. 2022. aastal juhatuse liikme töötasu moodustas 13 068 eurot ja

Dropdown

kõik artiklid

Millised on modulaarse ja eelvalmistatud disaini eelised?

Arhitektuurimaailm on pidevas muutumises, uued trendid kerkivad esile vastusena kultuurilistele muutustele, tehnoloogilistele edusammudele ja globaalsetele välj
ssb.ee
Arhitektuurimaailm on pidevas muutumises, uued trendid kerkivad esile vastusena kultuurilistele muutustele, tehnoloogilistele edusammudele ja globaalsetele väljakutsetele. Tulevikku vaadates on mitmed võtmetrendid kujundamas viisi, kuidas me kujundame, ehitame ja suhtleme meie ehitatud keskkonnaga. HEUT DESIGN OÜ on nende muutuste eesliinil, luues ruume, mis on mitte ainult esteetiliselt meeldivad, vaid ka jätkusuutlikud, funktsionaalsed ja kaasavad. Jätkusuutlik ja keskkonnasõbralik disain Arhitektid üha rohkem integreerivad taastuvenergia allikaid nagu päikesepaneelid, tuuleturbiinid ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.