Rohkema info nägemiseks:

TANRI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Kõik elektritööd ühest kohast - Tanrist. Me aitame teid igast olukorrast ilma lühiseta välja.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tänapäeva kiiresti arenevas maailmas on koduvalgustus ja elektrisüsteemide töökindlus muutunud üha olulisemaks. Vanad põhikooli füüsikaõpikud ei suuda enam katta kõiki nüansse, mis on seotud kodu elektriinfrastruktuuriga. Seetõttu on vajalik spetsialistide abi, kes omavad sügavamaid teadmisi ja kogemusi elektrisüsteemide valdkonnas.

Meie meeskond koosneb kirglikest elektrivaldkonna professionaalidest, kellel on aastatepikkune kogemus ja erialane haridus. Me ei näe ühtegi elektriprobleemi või riket ületamatuna ning oleme pühendunud oma klientide kodude valgustuse ja elektrisüsteemide töökindluse tagamisele.

Oleme teinud elektritöid nii eraisikute kui ka ettevõtete jaoks juba mitmeid aastaid. Meie poolt paigaldatud valvesüsteemid ja valgustid on tõestanud oma vastupidavust ning töökindlust, jäädes vanemaks kui meie enda lapsed. Meie tööriistade kõrval on meie suurimaks varaks kogemus, mis võimaldab meil pakkuda usaldusväärseid ja professionaalseid elektriteenuseid.

Nii et kui teie kodus või ettevõttes esineb elektririke või vajate elektrisüsteemi remonti või renoveerimist, võite kindel olla, et meie spetsialistid suudavad teid aidata. Teie kodu valgustamine ja elektrisüsteemide töökindluse tagamine on meie prioriteet ning me seisame selle eest, et teie elektrisüsteemid oleksid alati parimas korras.

Võtke meiega ühendust!

Vaata rohkem

TANRI OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Tanel P.

Mulle meeldib nende kvaliteetne ja kiire teenindus. Nende töötajad on oma ala spetsialistid ja võtavad iga uut elektritööd kui põnevat väljakutset. See tähendab, et minu kodu jääb peale nende elektritööd puhtaks nagu uus.

- Kaire S.

Teenused on hinnastatud nii, et igaühel oleks kvaliteetsetele elektritöödele ligipääs. Mulle meeldib nende professionaalsus ja kirg oma töö vastu.

- Madis M.

Teenused on väga taskukohased ja nõrkvoolutööd tehakse üheksa korda mõõta, ühe korra lõigata põhimõttel.

TANRI OÜ tegevusaruanne 2022

Tanri OÜ, mis on asutatud 16. juulil 2015, on elektriinstallatsiooni ja nõrkvoolutöödele spetsialiseerunud ettevõte, mis on oma tegevusvaldkonnas pühendunud ja kogenud. 2022. aasta oli ettevõtte seitsmes majandusaasta, mis oli täis saavutusi ja edusamme. Tanri OÜ on aastate jooksul näidanud märkimisväärset kasvu ja arengut. 2022. aastal suurendas ettevõte oma müügikäivet 23%, mis tõstis selle summa 90 574 euroni. See on märkimisväärne saavutus, arvestades, et suur osa sellest, täpsemalt 99%, tuli elektriinstallatsiooni töödest. See näitab, et Tanri OÜ on oma valdkonnas tõeliselt

Dropdown

kõik artiklid

Meie poolt pakutavad elektritööd

Meie tegevuspõld on lai – kui on vaja kodumasinaid ühendada, teeme ära. Lüliteid ja pistikuid vahetada? Teeme ära. Elektrikilpe paigaldada? Aga muidugi. Lisaks
ssb.ee
Meie tegevuspõld on lai – kui on vaja kodumasinaid ühendada, teeme ära. Lüliteid ja pistikuid vahetada? Teeme ära. Elektrikilpe paigaldada? Aga muidugi. Lisaks olemasolevate süsteemide remondile sisaldavad meie pakutavad elektritööd ka uute süsteemide ehitamist. Kui soovid enda kodu või kontorit turvalisemaks muuta, paigaldame hea meelega valvesüsteemid. Kontori koosolekuruumi valgustada? Paneme valgustid. Samuti pakume arvutivõrkude väljaehitusteenust. Meie teenuste hulgast leiab ka elektrisüsteemide kaardistamise ning kui soovid elektrialast nõustamist oma ala professionaalidelt, pöördu

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.