Rohkema info nägemiseks:

KUMMAR OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 976; jälgijaid - 23. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta KUMMAR OÜ kohta arvamuslugu!"

KUMMAR OÜ hetkeolukord

Juba 976 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 23 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Kummar OÜ on asutatud 21.07.2015 nelja osaniku poolt. 2021. a-l toimusid muudatused ettevõtte omanikestruktuuris. Omanikeringist lahkusid

Riigiressursside Keskus OÜ ja Estonia Capital OÜ, kelle mõlema osaluse omandas Mentenon OÜ. Ettevõtte osanikeks majandusaasta lõpu seisuga on seega Mentenon OÜ, osaluse suurus 75% ja Valeriy Bodnar, osaluse suurus 25%.

2021. majandusaastal alustas ettevõte peale pikka arendustööd toorkummi segude tootmisega pikaajalise lepingu alusel ettevõttele Kummar

Rehvid OÜ, mis kasutab Kummar OÜ poolt toodetavat toorkummi oma Voka tehases sõiduautode ja kaubikute talverehvide tootmiseks.

Ettevõtte tegevust on seni finantseeritud Mentenon OÜ poolt antud laenuga.

Aruandepäeva seisuga ei vasta osaühingu netovara suhe Äriseadustikus ettenähtud nõuetele. 2021. majandusaastal alanud toorkummi seeriatootmine, milles müügist saadav rahavoog ei kata küll veel ettevõtte tegevuskulusid, kuid võimaldab siiski prognoosida, et ettevõte on teel jätkusuutliku ja positiivse rahavooga ärimudeli suunas ning sellega seonduvalt teel nõutava omakapitali taseme taastamise suunas.

KUMMAR OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.