Rohkema info nägemiseks:

CHAGA METS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 391; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta CHAGA METS OÜ kohta arvamuslugu!"

CHAGA METS OÜ hetkeolukord

Juba 391 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Chaga Mets OÜ peamiseks tegevusalaks on funktsionaalsete meditsiiniseente kasvatamine, nende töötlemise ja kasvatamise tehnoloogia arendamine, samuti muud roheinnovatsiooni kui eraldiseisva valdkonnaga seotud arendustegevused.

Eelmisel majandusaastal hakkas ettevõte tegelema metsade majandamise ja meditsiiniseente kasvatamisega.

Chaga Mets OÜ eesmärgiks on rajada Põhjamaade suurim meditsiiniseente kasvatus välitingimustes, samuti areneda ja kasvada juhtivaks roheinnovatsiooni ettevõtteks Põhjamaades.

2021. aastal ostis ettevõte rohkem kui 100 hektarit metsa. Lisaks renditi metsi, et rajada meditsiiniseente kasvatused.

Ettevõte töötab süstemaatiliselt välja meditsiiniseente kasvumudeleid, et metsaomanikel oleks alternatiivne võimalus metsast raha teenida ilma metsa maha võtmata. Samuti tekitatakse just madalama puiduväärtusega metsadele alternatiivseid tuluteenimine võimalusi, mille kaudu metsade väärtus omaniku jaoks kasvab.

60% Eesti metsadest on madalama puidu väärtusega metsad ning Euroopas kasvab erinevate piirangutega hõlmatud metsade hulk.

Metsaomanik vajab täiendavaid alternatiivseid sissetulekuallikaid, et katta jooksvaid kulutusi. Seetõttu pakuvad Chaga Mets OÜ arendatavad funktsionaalsete meditsiiniseente kasvatusmudelid ideaalse võimaluse lahendada kaasaegse metsandusega seotud probleeme.

Seente kasvatamine metsades loob juurde elurikkust ja parandab metsa muldades toitainete ringlust, samuti seob säärane tegevusviis süsinikku.

2023. aastal loodi tütarettevõte USA-s, mille eesmärgiks on laiendada ettevõtte tegevust USA turul. Pikalt on ette valmistatud tegevuse alustamist ja tehtud turuuuring. Antud valdkonna vastu on väga suur huvi. Samuti teeb ettevõte aktiivselt koostööd erinevate teadlastega nii

Euroopas kui USA-s, et arendada parimaid meditsiiniseente kasvatusmudeleid. Loome kontaktivõrgustikku ja kontakte võimalike klientidega, kes on huvitatud tulevikus tekkivast toorainest.

Eesmärk ja soov on kaasata laiem rahvusvaheline meeskond ja tugev strateegiline investor, kellega koos astuda järgnevasse arenguetappi.

2022. aastal oli realiseerimise netokäive 35 975 eurot ja kahjum 405 989 eurot.

2022. aastal koosnes Chaga Mets OÜ juhatus kahest liikmest, kellele aruandeaastal tasusid ei makstud.

Ettevõtte tööjõukulu oli 26 302 eurot ning keskmine töötajate arv oli 1.

Chaga Mets OÜ juhatus on teadlik, et seisuga 31.12.2022 on ettevõtte omakapital negatiivne. Tegevuse jätkuvus on tagatud, pole tekkinud raskusi lühiajaliste kohustuse tasumisel ja on olemas võimalused omakapitali parandamiseks.

Ettevõte on jätkuvalt tegutsev.

CHAGA METS OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.