Rohkema info nägemiseks:

NORDICFIX OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 763; jälgijaid - 2. Arvustusi - 3; Artikleid 2+ "Kirjuta NORDICFIX OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Usume, et ruumidel, kus viibime, on sügav mõju meie heaolule ja tootlikkusele. Seetõttu pühendume tipptasemel renoveerimis- ja viimistlusteenuste pakkumisele, mis mitte ainult ei muuda ruume, vaid rikastavad ka elusid. Meie missioon on lihtne, kuid mõjuv: pakkuda tipptasemel renoveerimis- ja viimistlusteenuseid, muutes ruume täpsuse ja hoolikusega.

Alates seinte ja lagede õrnast värvimisest või tapeetimisest kuni põrandakatete paigaldamiseni läheme igale projektile oma meeskonnaga käsitsitöö tähelepanuga detailidele ja pühendumusega suurepärasusele. Mõistame, et krohvimine, kipsplaadi paigaldamine ja akende ning uste paigaldamine on rohkem kui lihtsalt ülesanded - need on teie pühapaiga ehituskivid.

Meie ekspertiis ulatub teie kodu või äriruumide intiimsematesse ruumidesse, nagu vannitoad ja köögid, kus funktsionaalsus kohtub stiiliga. Oleme uhked oma võime üle ühendada esteetika praktilisusega, tagades, et iga teie ruumi toll on maksimaalselt ära kasutatud.

NORDICFIX OÜ-ga ei tee te lihtsalt renoveerimist; te kujundate oma keskkonda uuesti. Meie loosung Ruumide loomine, harmoonia loomine! võtab kokku meie visiooni maailmast, kus iga ruum on vormi ja funktsiooni harmooniline segu. Liituge meiega sellel transformatsiooni teekonnal ja loome koos ruume, mis resonantsivad ilu ja eesmärgiga.

Avastage erinevus, mida täpsus, hoolitsus ja põhjamaise käsitöö puudutus võivad teha teie järgmises renoveerimisprojektis. Tutvuge meie teenustega ja ehitage koos meiega midagi ilusat.

Kontakt

37 2524 5250

NORDICFIX OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Katre S.

Olen väga rahul oma uue põrandakattega! Suurepärane valik ja professionaalne paigaldus. Aitäh, NordicFix!

- Liisbeth P.

Minu kogemus NordicFixiga oli suurepärane. Nad kuulasid mu vajadusi ja leidsid mulle täiusliku lahenduse.

- Tiit U.

Tõeliselt meeldiv teenindus ja kvaliteetne töö. Soovitan NordicFixi kõigile, kes otsivad usaldusväärset põrandalahendust.

Millised tegurid tuleks arvestada ideaalse põrandakatte valimisel?

Õige põrandakatte valimine on mis tahes ruumi jaoks ülioluline, kuna see mõjutab mitte ainult teie interjööri välimust ja tunnetust, vaid ka selle funktsionaalsust ja pikaealisust. Õige põrandakate võib suurendada teie kodu või äripinna ilu, pakkuda mugavust ja isegi tõsta kinnisvara väärtust. Arvestades, et saadaval on palju erinevaid võimalusi alates puitpõrandatest kuni vaipkateteni, võib ideaalse põrandakatte valimine olla ülekaalukas. See juhend aitab teil tutvuda erinevate põrandakatete tüüpide, nende eeliste ja kaalutlustega, et teha teadlik otsus. Tegurid, mida arvestada

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.