Rohkema info nägemiseks:

J.V.H.PRODUCTION OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
J.V.H. PRODUCTION pakub kvaliteetseid paigaldus- ja remonditöid, sh elektrijaamade seadmete remonti, teraskonstruktsioonide paigaldust ning torustike remonti ja paigaldust.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

.V.H. PRODUCTION on ettevõte, mille põhitegevuseks on paigaldus- ja remonditööd. Meie eesmärk on pakkuda teenuseid selge organisatsiooni ja tööplaneerimise alusel. Alustasime tegevust 2015. aastal ja oleme registreeritud ning asume Narvas, Ida-Virumaal.

Teostame töid nii Eestis kui ka Euroopa Liidus. Viimane kogemus oli alltöövõtjana laevade remondiprojektis Hollandis, kus teostasime heitgaaside puhastussüsteemi paigaldust.

Meie töös pöörame erilist tähelepanu kvaliteedile, sanitaar- ja hügieeninõuete järgimisele, ohutusnõuetele ja keskkonnakaitsele.

MEIE PEAMISED TEENUSED:

  • Elektrijaamade seadmete remont
  • Teraskonstruktsioonide paigaldus
  • Küttetorustike remont ja asendamine
  • Torustike paigaldus erinevatel eesmärkidel ja ventiilid

Oleme valmis pakkuma professionaalset ja usaldusväärset teenust, mis vastab teie vajadustele. Võtke meiega ühendust ja leiame koos parima lahenduse!

uuri lisaks

J.V.H.PRODUCTION OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kadi M.

Suurepärane töö, kiire ja täpne teenindus!

- Martti L.

Väga professionaalne ja sõbralik meeskond.

- Jaak P.

Tulemus ületas ootusi, soovitan soojalt!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Täpsuse tähtsus metallkonstruktsioonide kokkupanekul

Metallitöö täpsus on täpsete mõõtmete ja spetsifikatsioonide järgimine metallkonstruktsioonide valmistamisel ja kokkupanekul. See hõlmab protsesside hoolikat planeerimist ja teostamist, et tagada iga komponendi veatu sobivus, jättes vigadele ruumi. Metallkonstruktsioonide kokkupanek on kriitiline protsess erinevate rakenduste raamistike tootmisel. See hõlmab metalliosade lõikamist, vormimist ja ühendamist, et moodustada ühtne ja funktsionaalne struktuur. Täpsuse roll erinevates tööstusharudes Energia sektoris on täpsus elulise tähtsusega struktuuride kokkupanekul, mis peavad vastu pidama

Dropdown

kõik artiklid

Soojusvarustuse liinide hooldamine: parimad tavad

Soojusvarustuse liinide hooldamine on oluline, et tagada küttesüsteemide tõhus ja ohutu töö. Regulaarne hooldus aitab ennetada ootamatuid rikkeid, pikendab süst
ssb.ee
Soojusvarustuse liinide hooldamine on oluline, et tagada küttesüsteemide tõhus ja ohutu töö. Regulaarne hooldus aitab ennetada ootamatuid rikkeid, pikendab süsteemi eluiga ja tagab selle tipptasemel töötamise. Soojusvarustuse liinide hooldamise hooletussejätmine võib põhjustada süsteemi rikkeid, suurendada energiakasutust ja isegi ohtlikke olukordi. On oluline mõista kehva hooldusega seotud riske, et vältida kulukaid parandusi ja seisakuid. Oma soojusvarustuse süsteemi mõistmine Soojusvarustuse liinid koosnevad erinevatest komponentidest nagu katlad, torud, radiaatorid ja juhtimissüsteemid.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.