Rohkema info nägemiseks:

EMG SOLUTIONS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 846; jälgijaid - 10. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta EMG SOLUTIONS OÜ kohta arvamuslugu!"

EMG SOLUTIONS OÜ hetkeolukord

Juba 846 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 10 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

EMG Solutions OÜ loodi 06.08.2015. Ettevõte tegeleb e-kommertsis toodete müügiga ja haldamisega, mis on spetsialiseerunud autodele ning lisaks tegeleb ka autode remonditöödega. Ettevõtte lisategevuseks on ka graafiline disain, mis pakub ettevõtetele teenust teha nende ettevõtteid nähtavamaks, kasutades selleks nii video kui ka tavalist pilti, seal hulgas ka kodulehti.

Ettevõtte müügitulu oli 2022 aastal 37 527 (2021 a. 39 920) eurot ja kasum kujunes summas 60 (2021 a. 23) eurot. Müügitulu jagunes järgnevalt:

Mootorsõidukite osade ja lisaseadmete jaemüük 33 688 (2021 a. 38 075) eurot

Muud infotehnoloogia- ja arvutialased tegevused 3 839 (2020 a. 1 845) eurot 20. augustil toimus Reiu Puhkekeskuses AugustFest, mis on autohuvilistele mõeldud üritus kuhu oodati osalejaid helivõistlusele ning autonäitusele. Üritusest võttis osa koguni 80 sõidukit nii Eestist kui ka välismaalt, 62 nendest olid näitusealal ja 18 helivõistluse alal.

AugustFest meelitas ligi pea 600 külastajat, kes said anda oma hääle oma lemmikutele, kaasa elada helivõistluses osalenud autodele ja palju muud. Kõige valjemad helimasinad aitasid välja selgitada Estonian SPL & Sound, TK Audio Design ja Ground Zero.

Tuuning autode vahel jagati välja auhinnad kaheksas erinevas kategoorias. Üritust toetasid paljud ettevõtted, nii kohalikud kui ka mõned väljaspool Pärnut.

Osaühingul palgalist tööjõudu ei olnud ja juhatuse liikmetele tasu ei makstud.

Tuleviku plaaniks on soetada ettevõttele tööriistu ja vajalikku tehnikat, et tõsta ettevõtte töökvaliteeti ja laiendada teenuse valikut. Samuti laiendada kliendibaasi ning teadmisi uutes ja huvitavates valdkondades.

EMG SOLUTIONS OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.