Rohkema info nägemiseks:

INITUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 362; jälgijaid - 6. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta INITUS OÜ kohta arvamuslugu!"

INITUS OÜ hetkeolukord

Juba 362 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Initus OÜ alustas oma majandustegevus 2015 aastal 11. augustil.

Initus OÜ peamiseks tegevusalaks oli nii aruandeperioodil kui ka perspektiivis eelkõige majutus teenuse osutamine, millest teeniti ka aruandeperioodi müügitulu.

2022.a. Majandusaasta tulemiks kujunes 23 835 eurot müügitulusi, mis saadi seoses põhitegevuse osutamisega.

2022 aasta lõpetas firma Initus OÜ kasumiga 99 849 eurot, sh 82 000 eurot andis kinnisvara ümberhindlus.

Initus OÜ 2023. aasta tegevusplaani põhieesmärgiks on äriühingu hea majanduspositsiooni säilitamine ja kindlustamine vastavas valdkonnas. Põhine eesmärk - kasumi teenimine ja omakapitali stabiliseerimine.

Ettevõtte juhtkond püüab hoida ettevõtte majandustegevust stabiilsena, pöörates tähelepanu ettevõte arendamisele, kliendibaasi suurendamisele ja hea teenindamise kvaliteeti säilitamisele.

On hea meel tõdeda, et Initus OÜ usaldusväärsus aruandeperioodil on äri- ja majandustegevuses püsinud laitmatu. Initus OÜ on täitnud kõiki tema poolt sõlmitud kokkuleppeid ja lepinguid korrektselt, viivitamata ja heas usus tehingu poolte suhtes. Initus

OÜ on tegutsev ettevõtte. Aruandeperioodil Initus OÜ juhatus oli kaheliikmeline.

Peamised finantssuhtarvud:

Nimetus Arvutusmetoodika 2022 2021

Omakapitali rentaablus ROE Puhaskasum/omakapital*100 86% 13%

Varade puhasrentaablus ROA Puhaskasum/vara*100 73% 11%

Omakapitali määr Omakapital/vara*100 85% 84% ===========================================================================

Raamatupidamine

Bilansikuupäevast kuni käesoleva aruande allkirjastamiseni ei ole toimunud sündmusi, mis ei ole kirjeldatud vastavates lisades ja mille tõttu tuleks korrigeerida aastaaruannet või mis tuleks avalikustada.

INITUS OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.