Rohkema info nägemiseks:

ORU GRUPP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme kvaliteetse mööbli ja sisustuselementide müügiga erinevates kategooriates nagu aed, elutuba, magamistuba, köök, kontor, vannituba, lastetuba ja saun.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Oleme ORU GRUPP OÜ, ettevõte, mis tegeleb kodusisustuse müügiga. Meie eesmärk on pakkuda klientidele kvaliteetset ja stiilset sisustust, mis muudab iga kodu unikaalseks ja mugavaks.

Meie ettevõte on pühendunud pakkuma laia tootevalikut, alates mööblist ja diivanitest kuni sisustustoodete ja aksessuaarideni. Meie tooteportfell hõlmab kõiki kodu ruume, sealhulgas elutuba, magamistuba, kööki, kontorit, lastetuba, esikut, sauna ja vannituba. Samuti pakume lahendusi ka õuealadele, tagades, et teie kodu sisustus on terviklik ja harmooniline.

ORU GRUPP OÜ eristub oma professionaalse lähenemise poolest. Meie meeskond koosneb asjatundlikest spetsialistidest, kes on alati valmis andma nõu ja abistama parimate sisustuslahenduste leidmisel. Meie eesmärk on muuta sisustuse ostmine lihtsaks ja nauditavaks protsessiks. Seetõttu pakume registreerunud klientidele erihindu ja tasuta kohaletoimetamist üle kogu Eesti. Oleme pühendunud pakkuma kliendisõbralikku teenust ja usume, et kvaliteetne sisustus peaks olema kättesaadav kõigile.

Meie veebipood www.sisustuskaup.ee on koht, kust leiad kõik vajaliku oma kodu sisustamiseks. Pakume laia valikut tooteid, mis on hoolikalt valitud, et vastata erinevatele stiilidele ja eelistustele. Meie populaarsemate toodete hulka kuuluvad näiteks diivanid, voodid, vaibad, kummutid, kapid ja söögitoakomplektid. Lisaks on meil saadaval ka erinevaid aksessuaare, mis aitavad luua kodus hubase ja tervikliku keskkonna.

Meie klientide rahulolu on meie jaoks äärmiselt oluline. Seetõttu pöörame suurt tähelepanu toodete kvaliteedile ja klienditeenindusele. Iga meie müüdud toode läbib ranget kvaliteedikontrolli, et tagada selle vastupidavus ja stiilsus. Meie klienditeenindusmeeskond on alati valmis aitama ja vastama teie küsimustele, et teie ostukogemus oleks võimalikult meeldiv.

ORU GRUPP OÜ jaoks on oluline pakkuda sisustust, mis tekitab emotsioone ja muudab kodu eriliseks. Meie eesmärk on aidata teil luua kodu, mis peegeldab teie isikupära ja elustiili. Me usume, et iga kodu peaks olema unikaalne ja pakkuma mugavust ning esteetilist naudingut. Sellepärast oleme pühendunud pakkuma ainult parimaid tooteid ja teenuseid, mis vastavad teie ootustele ja vajadustele.

Kokkuvõttes on ORU GRUPP OÜ usaldusväärne partner kõigile, kes otsivad kvaliteetset ja stiilset kodusisustust. Meie lai tootevalik, professionaalne nõustamine ja kliendisõbralik teenindus tagavad, et leiate kõik vajaliku oma kodu sisustamiseks. Tulge ja avastage meie veebipoes www.sisustuskaup.ee, kuidas saame aidata teil luua kodu, mis tekitab emotsioone ja pakub mugavust.

ORU GRUPP OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kati A.

Olen äärmiselt rahul oma uue aiamööbli komplektiga.

See on stiilne, mugav ja kvaliteetne.

Aitäh!

- Maret N.

Elutoamööbel muutis kogu meie kodu ilmet.

Soovitan kõigile!

- Tarmo I.

Lastetoa mööbel on imeline!

Turvaline, stiilne ja vastupidav - lastele meeldib see väga.

ORU GRUPP OÜ tegevusaruanne 2023

OÜ ORU GRUPP tegeleb e-kaubandusmüügiga, kauba transpordi- ja mööbli kokku panekuga. Põhiliselt tehakse koostööd mööblimüüjatega ja mööblitootjatega, lisaks pakutakse transporditeenust. Vähesel määral mööblipaigaldusega. OÜ jätkab oma tegevust 2024.a. Juhatusse kuulub 1 liige.

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas valida unikaalset aiamööblit, mis muudab teie õueala oivaliseks puhkepaigaks

Kui soovite luua oma õuealale unikaalse ja kauni ilme, on oluline valida õige aiamööbel, mis loob õdusa ja stiilse puhkepaiga. Siin on mõned praktilised nõuande
ssb.ee
Kui soovite luua oma õuealale unikaalse ja kauni ilme, on oluline valida õige aiamööbel, mis loob õdusa ja stiilse puhkepaiga. Siin on mõned praktilised nõuanded ja kaalutlused, mis aitavad teil valida just selle õige aiamööbli, mis täidab teie soovid ja vajadused. Mõelge funktsionaalsusele: Enne aiamööbli valimist mõelge, kuidas soovite õueala kasutada. Kas soovite luua hubase istumisnurga, söögitsooni või hoopis lõõgastumiskohta? See aitab teil selgitada välja, millist tüüpi mööblit vajate ja kuidas seda õuealal paigutada. Sobitage stiil õueala kujundusega: Arvestage olemasoleva õueala

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.