Rohkema info nägemiseks:

MESILASE AGRO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 238; jälgijaid - 12. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta MESILASE AGRO OÜ kohta arvamuslugu!"

MESILASE AGRO OÜ hetkeolukord

Juba 238 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 12 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Mesilase Agro OÜ asub Tartumaal, Tartu vallas. Ettevõte alustas majandustegevust köögiviljakasvatusega. Põhiliseks kasvatatavaks kultuuriks on olnud taliküüslauk. Lisaks köögiviljakasvatusele teeb ettevõte erinevaid viimistlus ja remonttöid.

2022. aastal ei teenitud tulu küüslaugu müügist ja kõik mis sel perioodil kasvatati jäi tuleva aasta seemneks. Kogu käive tekkis peamiselt ehitustegevusest, väike osa tuli põllumaa rendist.

2023. aastal loodetakse saada küüslaugu kasvatamisest rohkem kasu kui järgneva aasta seeme. Lisaks on plaan jätkata ehitusvaldkonnas.

MESILASE AGRO OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.