Rohkema info nägemiseks:

KEITGLASS OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1916; jälgijaid - 4. Arvustusi - 4; Artikleid 4+ "Kirjuta KEITGLASS OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

KEITGLASS OÜ juures me ei loo lihtsalt peegleid; me vormime teie elustiili peegeldusi, tuues teie ruumidesse elegantsi ja peensusi. Meie teekond algas lihtsa missiooniga: spetsialiseeruda kohandatud peeglite ja klaasstruktuuride valmistamisele, tarnimisele ja paigaldamisele, mis muudavad tavalised keskkonnad erakordseteks elamusteks.

Meie tooted on rohkem kui lihtsalt funktsionaalsed esemed; need on olulised disainielemendid, mis tõstavad teie kodu või kontori esteetilist veetlust. Meie klaaspiirete sihvakatest joontest kuni meie lükanduste modernse puudutuseni on iga tükk hoolikalt viimistletud täiuslikkuseni. Meie fotoklaas toob teie kallid mälestused ellu, samal ajal kui meie sauna klaasseinad lisavad teie lõõgastumisruumile luksuse hõngu.

Detailidele terava pilguga ja kvaliteedile pühendumisega pakume teenuste valikut, sealhulgas üldine ehitus ja sisetööd. Meie oskused teemantsaagimises ja teemantpuurimises tagavad iga lõike täpsuse, vormides kõige keerukamad disainid, et sobituda teie ainulaadse visiooniga. Meie kivipinnad, mis on saadaval graniidis, kvartsis ja marmoris, pakuvad igale projektile täiuslikku viimistlust.

Meie pühendumus tipptasemele peegeldub igas peeglis, mille valmistame, igaüks neist kohandatud teie eelistuste järgi värvi ja stiili osas. Me mõistame ohutuse ja funktsionaalsuse tähtsust, mistõttu pakume peeglite tagaküljele kaitsekile valikut, et hoida teid ja teie lähedasi turvaliselt.

KEITGLASS OÜ juures usume, et pakume mitte ainult toodet, vaid täisteenust. Konsultatsioonist paigalduseni on meie meeskond pühendunud tagama, et teie visioon saab reaalsuseks. Võtke meiega ühendust juba täna, et avastada, kuidas me saame tuua teie ruumi uue rafineerituse taseme.

Las me peegeldame teie maailma ilu meie klaasilahendustega. Klaasi tipptaseme peegeldus!

Kontakt

KEITGLASS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jaan P.

Väga rahul kohandatud peeglitega, soovitan soojalt!

- Katrin R.

Kiire ja tõhus paigaldus, tulemus oli suurepärane.

- Mart S.

Muljetavaldav kvaliteet ja disain, täiesti unikaalsed lahendused.

Kuidas saavad kohandatud peeglid muuta ruumi atmosfääri ja esteetikat?

Kohandatud peeglid ei ole lihtsalt peegeldavad pinnad; need on funktsionaalsuse ja kunsti segu, mis võivad dramaatiliselt muuta iga ruumi õhkkonda ja esteetikat. KEITGLASS OÜ on spetsialiseerunud eritellimusel klaaslahenduste loomisele, mis vastavad meie klientide ainulaadsetele vajadustele ja maitsele, alates koduomanikest kuni sisekujundajate ja ehitusfirmadeni. Kohandatud peeglitel on võime muuta tuba, luues sügavuse tunde, võimendades valgust ja tõhustades dekoori. Need on disainerite salarelv, mis lisab elegantsi ja ruumi illusiooni. Kohandatud peeglitega on võimalused lõputud. Neid

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas klaasist dušiseinad muudavad teie vannitoa lõõgastavaks ja stiilseks pühakoja?

Vannitoa muutmine lõõgastumise ja stiili pühakojaks algab õigete elementide valimisega ning klaasist dušisein on keskpunkt, mis ühendab funktsionaalsust elegant
ssb.ee
Vannitoa muutmine lõõgastumise ja stiili pühakojaks algab õigete elementide valimisega ning klaasist dušisein on keskpunkt, mis ühendab funktsionaalsust elegantsiga. Klaasist dušiseinad loovad mitte ainult ruumi illusiooni, vaid näitavad ka keerukust ja kaasaegset disaini. Klaasist dušiseinad pakuvad mitmeid eeliseid, sealhulgas nende stiilne välimus, puhastamise lihtsus ja võime lasta loomulikul valgusel ruumi läbida. Need on vastupidav ja ajatu lisand igale vannitoale. Kaasaegsed trendid kaldub minimaalsete raamide, suurte klaaspaneelide ja nutiklaasi poole, mis võib muutuda läbipaistvaks

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.