Rohkema info nägemiseks:

APJP RENT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 5515; jälgijaid - 4. Arvustusi - 2; Artikleid 4+ "Kirjuta APJP RENT OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Kui otsite professionaalset partnerit vee- ja kanalisatsioonitrasside paigaldamiseks, septikute ning imbväljakute rajamiseks või vajate kvaliteetset rasketehnikat maapinna freesimiseks ja mulla sõelumiseks, siis APJP RENT OÜ on teie usaldusväärne valik. Oleme spetsialiseerunud mitmesugustele ehitusteenustele ja tehnikarentidele, pakkudes teile terviklikke lahendusi.

Oleme kogenud eksperdid vee- ja kanalisatsioonitrasside projekteerimises ja paigaldamises. Tagame, et teie infrastruktuur vastaks kõrgeimatele standarditele ja kestaks aastaid. Keskkonnasäästlikud ja tõhusad septikud ning imbväljakud on hädavajalikud nii eramajade kui ka ettevõtete jaoks. Meie meeskond suudab need rajada kiirelt ja professionaalselt.

Pakume laias valikus rasketehnikat, mis hõlmab maapinna freesimist, mulla sõelumist ja palju muud. Üks meie tipptehnikast on Avant 523, mis on tuntud oma jõudluse ja mitmekülgsuse poolest. Vajate operaatorit? Meie pakume nii ühe kui ka kahe operaatori komplektteenust, et tagada teie projektide sujuv toimimine.

Meie meeskond koosneb kogenud spetsialistidest, kes omavad pikaajalist kogemust ja on varustatud vajalike oskuste ja teadmistega, et pakkuda teile parimaid lahendusi teie ehitusvajadustele.

Kui olete huvitatud meie teenustest või vajate spetsiifilist nõuannet oma projektile, siis ärge kartke võtta meiega ühendust. Oleme alati valmis leidma teie jaoks parima lahenduse. APJP RENT OÜ on teie usaldusväärne partner ehitusvaldkonnas, kes teeb kõik selleks, et teie projektid oleksid edukad ja tulemuslikud.

Võtke meiega ühendust juba täna!

KONTAKT

APJP RENT OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kati M.

Operaator oli äärmiselt professionaalne ja töö tehti kiiresti ja täpselt. Kindlasti soovitan neid kõigile, kes vajavad ehitusteenuseid ja tehnikarenti.

- Marko T.

Meeskond oli professionaalne ja masinad hästi hooldatud. Hind oli samuti konkurentsivõimeline. Suurepärane kogemus!

- Laura K.

Trassid on nüüd korralikult paigas ja vastavad kõigile standarditele. Nende meeskond oli hästi organiseeritud ja töötas kiiresti. Suur tänu APJP RENT OÜ-le!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

APJP RENT OÜ tegevusaruanne 2022

APJP Rent OÜ on ettevõte, mis asutati 2015. aastal. Sellest ajast alates on ettevõte pidevalt kasvanud ja laienenud, pakkudes mitmesuguseid teenuseid, mis hõlmavad pinnase- ja kaevetöid, üldehitustöid ning mootorsõidukite keevitus- ja remonditöid. APJP Rent OÜ on tõestanud end usaldusväärse ja kvaliteetse teenusepakkujana, millel on põhjalikud teadmised ja kogemused oma valdkonnas. Ettevõtte juhatus koosneb kahest liikmest, kes mõlemad on pühendunud ettevõtte kasvule ja arengule. Hoolimata sellest, et 2022. aastal ei arvestatud juhatuse liikmetele tasu, on nad jätkuvalt pühendunud ettevõtte

Dropdown

kõik artiklid

Milline näeb välja edukas vee- ja kanalisatsioonitrassi paigaldusprojekt?

Vee- ja kanalisatsioonitrasside paigaldamine on kriitilise tähtsusega igas kinnisvaraarendus- või ehitusprojektis. APJP RENT OÜ on teie usaldusväärne partner, k
ssb.ee
Vee- ja kanalisatsioonitrasside paigaldamine on kriitilise tähtsusega igas kinnisvaraarendus- või ehitusprojektis. APJP RENT OÜ on teie usaldusväärne partner, kui soovite tagada, et teie trasside paigaldusprojekt sujuks tõrgeteta ja vastaks kõrgeimatele standarditele. Meie meeskond koosneb kogenud spetsialistidest, kellel on ulatuslikud teadmised ja kogemused vee- ja kanalisatsioonitrasside ehituses. Oleme töötanud erinevate projektidega, sealhulgas elamupiirkondade ja tööstusalade arendamisega, ning oleme valmis võtma ette projekte igas suuruses ja keerukusastmes. APJP RENT OÜ pakub

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.