Rohkema info nägemiseks:

BORG KINNISVARA OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme kinnisvara vahendusteenuste pakkumisega üle Eesti, hõlmates üürimist, müüki, ostu ning kinnisvarahaldust, ja toetab kliente uusarenduste müügis ja turunduses.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

Kinnisvaraturg on pidevas muutumises, ning parimate tehingute ja parima kinnisvara leidmine võib olla keeruline. Õnneks on olemas professionaalne meeskond, kes on valmis Sind sel teekonnal juhendama - Borg Kinnisvara OÜ.

Miks valida just meid? Borg Kinnisvara OÜ on Eesti kinnisvaraturul tuntud oma väikese, kuid äärmiselt tõhusa kollektiivi poolest. Meie väiksus võimaldab meil omavahel tõhusalt suhelda ja informatsiooni jagada, mis omakorda tagab kiire reageerimise ja parimate lahenduste leidmise. Me oleme lähedal oma klientidele, kuulates nende soove ja vajadusi.

Meie peamine eesmärk on tagada korrektne ja tõhus asjaajamine. Meie pakutavad teenused on kõrge kvaliteediga ning meie meeskond koosneb kogenud ekspertidest, kes on valmis Sind igal sammul juhendama.

Borg Kinnisvara OÜ kõik ettevõtmised juhinduvad Sinu, meie kliendi, vajadustest. Teie olete meie kõige lähedasem partner, ja meie eesmärk on leida just Sinule parimad kinnisvaralahendused.

Me usume, et läbipaistvus on igasuguse partnerlussuhte aluseks. Kinnisvaratehingud nõuavad erilist selgust ja ausust ning me kindlustame, et meie tegevus on alati läbipaistev.

Otsid kinnisvara üürimiseks või ostmiseks? Soovid oma vara üürile anda või müüa? Ära muretse! Meie kogenud ekspertide kätes on kõik kinnisvaraga seotud tegevused. Oleme siin, et aidata Sul leida oma unistuste kinnisvara või teha parimaid tehinguid.

Võta julgelt ühendust meie meeskonnaga ja usalda oma kinnisvaratehingud meie professionaalsetele kätele. Me oleme valmis Sind abistama, sest Sinu kinnisvara on meie südameasi.

Võta ühendust ja leiame ka sulle sobiva kinnisvaralahenduse!

kontakt

BORG KINNISVARA OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Laura K.

Nad leidsid mulle täpselt sellise üürikorteri, mida otsisin. Tänan!

- Martin S.

Borg Kinnisvara kinnisvaramaaklerid on tõelised asjatundjad. Soovitan kindlasti!

- Kadi L.

Nende kinnisvarahalduse teenus on olnud meie investeeringute jaoks hindamatu.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

BORG KINNISVARA OÜ tegevusaruanne 2022

Borg Kinnisvara OÜ on asutatud ja registrisse kantud augustis 2015.a. Põhitegevusalaks on kinnisvarabüroo tegevus ja kinnisvarainvestreeringud ning sellega kaasnev tegevus. Borg Kinnisvara OÜ juhatus on koostanud 2022 aasta majandusaasta aruande ning see on kinnitatud osaniku otsusega 15,03,2023.a.. . Osaühingul on 4 töölepingu alusel töötajat. 1 tooleping on peatatud lapse puhkuse ajaks- Juhatus on ühe liikmeline, kellele tasu makstud ei ole.

Dropdown

kõik artiklid

Kinnisvarateenuste läbipaistvus - teie õigus turvalisele tehingule

Kinnisvaratehingud on suured sammud meie elus, olgu selleks siis uue kodu leidmine, olemasoleva müük või investeering kinnisvarasse. Need tehingud võivad olla e
ssb.ee
Kinnisvaratehingud on suured sammud meie elus, olgu selleks siis uue kodu leidmine, olemasoleva müük või investeering kinnisvarasse. Need tehingud võivad olla emotsionaalselt ja rahaliselt olulised, mistõttu on äärmiselt oluline, et nad toimuksid läbipaistval ja usaldusväärsel viisil. Just siin astuvadki mängu professionaalsed kinnisvarateenused, mis tagavad, et tehingud oleksid turvalised ja õiglased. Kinnisvaratehingute puhul on suured summad mängus ning tehingute tingimused võivad olla keerulised. Läbipaistvus on see, mis aitab tagada, et mõlemad pooled mõistavad tehingu tingimusi ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.