Rohkema info nägemiseks:

CITY REAL ESTATE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume professionaalset nõustamist, detailset hindamist ja individuaalseid lahendusi, et aidata teil leida täpselt teie vajadustele vastav kinnisvara.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

CITY REAL ESTATE OÜ on pühendunud pakkuma kvaliteetseid kinnisvarateenuseid, keskendudes teie vajaduste täpsusele ja rahulolule. Meie eesmärk on lihtsustada kinnisvara ostu-, müügi- ja üürimisprotsesside täitmist, pakkudes professionaalset nõustamist ja individuaalseid lahendusi igas etapis.

Meie ettevõte, CITY REAL ESTATE OÜ, asutati soovist luua usaldusväärne ja kliendikeskne kinnisvarabüroo, mis suudab rahuldada erinevaid kinnisvara vajadusi. Oleme grupp kogenud spetsialiste, kellel on sügavad teadmised turust ja suurepärane ülevaade kohalike kinnisvaraturu trendidest. Meie tiim koosneb pühendunud ekspertidest, kes pakuvad personaalset lähenemist iga kliendi jaoks, olgu tegu siis esmakordse koduostja, kinnisvara müüja või investori vajadustega.

CITY REAL ESTATE OÜ pakub laia valikut teenuseid, sealhulgas kinnisvara ostu- ja müügiprotsesside juhendamist, üürileandmise ja -võtmise teenuseid ning kinnisvara hindamist. Meie spetsialistid aitavad teil läbi viia kogu tehingu, alates turu-uuringutest ja objekti hindamisest kuni lepingute koostamise ja lõppviimistluseni. Meie eesmärk on tagada, et iga samm oleks sujuv ja murevaba, pakkudes samal ajal parimat võimalikku teenust.

Lisaks pakume ka nõustamisteenuseid, mis aitavad klientidel teha teadlikke otsuseid kinnisvarainvesteeringute osas. Oleme teadlikud, et iga kliendi vajadused on unikaalsed, seega kohandame oma teenuseid vastavalt teie isiklikele eelistustele ja eesmärkidele. Meie professionaalne lähenemine ja detailitäpsus tagavad, et iga tehing on kliendi jaoks optimaalselt korraldatud.

CITY REAL ESTATE OÜ-l on kindel visioon pakkuda klientidele parimaid lahendusi ja kogemusi kinnisvaraturul. Meie siht on mitte ainult täita kliendi ootusi, vaid neid ka ületada, tagades, et iga tehing oleks positiivne ja rahuldustpakkuv. Usaldusväärsuse, professionaalsuse ja personaalse teeninduse kaudu loome pikaajalisi suhteid, mis on meie äri keskmes.

Oleme valmis aitama teid igas kinnisvaraga seotud küsimuses ja ootame teie küsimusi ning koostööpakkumisi. CITY REAL ESTATE OÜ on teie partner, kellele võite alati toetuda, kui tegemist on kinnisvara ostmise, müümise või üürimisega.

kodulehele

CITY REAL ESTATE OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Andres R.

Hästi organiseeritud ja professionaalne teenindus.

- Reelika K.

Meie müügiprotsess oli sujuv ja professionaalne. Suur tänu!

- Karl T.

Nad aitasid leida ideaalse üüripinna ja olid igasugustes küsimustes abivalmid.

5 nõuannet esmakordsetele koduostjatele

Oma esimese kodu ostmine on põnev verstapost. Siiski võib see olla keeruline ja väljakutseid pakkuv, mis võib üle koormata isegi kõige paremini ettevalmistatud ostjaid. Kinnisvaraturul tõhusalt toimetulemiseks on oluline relvastada ennast teadmiste ja strateegiatega, mis võivad viia eduka ja rahuldust pakkuvani koduostuni. Oma finantstervise mõistmine Teie krediidi skoor on kriitiline tegur teie hüpoteeklaenu intressimäärade ja heakskiidu määramisel. Alustage oma krediidiaruande koopia hankimisest ja veenduge, et selles poleks vigu, mis võiksid teie skoori negatiivselt mõjutada. Püüdke

Dropdown

kõik artiklid

Teie usaldusväärne partner kinnisvaras!

City Real Estate OÜ pakub laia valikut kinnisvarateenuseid, et rahuldada teie kõik kinnisvara vajadused. Meie eesmärk on pakkuda professionaalset ja isikupärast
ssb.ee
City Real Estate OÜ pakub laia valikut kinnisvarateenuseid, et rahuldada teie kõik kinnisvara vajadused. Meie eesmärk on pakkuda professionaalset ja isikupärast teenindust, mis hõlmab kinnisvara ostu, müüki ja üüri, samuti asjakohast nõustamist ja hindamist. Kinnisvara ost, müük ja üür Meie peamine teenus on kinnisvara ostu, müügi ja üüri protsesside täitmine. Pakume täisteenust, mis hõlmab objekti otsimist, tehingu läbirääkimisi ja lõppviimistlust. Meie kogenud spetsialistid aitavad teil leida sobiva objekti või ostja, pakkudes professionaalset nõu ja tuge igas etapis. Meie eesmärk on

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.