Rohkema info nägemiseks:

HUVI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 167; jälgijaid - 2. Arvustusi - 3; Artikleid 1+ "Kirjuta HUVI OÜ kohta arvamuslugu!"

HUVI OÜ hetkeolukord

Juba 167 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,7 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Huvi OÜ on koolituskeskus, mis pakub koolitusi, õppematerjale ja õppemänge lasteaiaõpetajatele, lapsevanematele, logopeedidele, raamatukogutöötajatele ja kõikidele teistele, kes soovivad saada uusi teadmisi- oskusi, kuidas toetada ning õpetada last, arvestades tema ealisi oskusi ja individuaalseid võimeid.

Huvi OÜ kuulub Eesti Hariduse Infosüsteemi.

Oma teadmiste jagamisel peame ikka silmas Jaapani vanasõna Meister ei õpeta, vaid loob õpetliku olukorra.

Toetav ja innustav täiskasvanu motiveerib last osa võtma kaasahaaravatest tegevustest, mis aitavad avastada, pakuvad positiivseid emotsioone, toetavad enesehinnangut ja eduelamust.

Toetame lapsevanemaid, pakume lugemisnõustamist, kooliks ettevalmistavat individuaalõpet, mis on mõeldud 5-8 aastastele kodustele, samuti koolipikendusega lasteaia ja algklasside lastele.

Huvi OÜ pakub laias valikus arendavaid ja kvaliteetseid lapsesõbralikke puidust mänguasju, didaktilisi õppemänge, lugemismänge ning töölehtede kogumikke.

Huvi OÜ väärtustab loovust ja pühendumist. Arvestame, kohandame koolitusteemasid vastavalt kliendi vajadustele ning soovidele. Hindame kõrgelt meeskonnatööd, korrektsust, lojaalust, hoolivust ja praktilisi teadmisi.

Ettevõtte toibub alles Covid 19 tagajärgedest ja proovib leida uusi ja uuenduslikke vahendeid/kanaleid koolituste läbi viimiseks.

HUVI OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.