Rohkema info nägemiseks:

KBS EHITUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume terviklikke ehitus- ja remonditeenuseid mitmesuguste projektide jaoks, sealhulgas eramutele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Iga struktuuri südames peitub lugu, narratiiv, mis on põimitud selle alustaladesse, kajastades selle loojate unistusi ja püüdlusi. Siit algab KBS EHITUS OÜ oma jutustuse, mitte ainult kui ehitusfirma, vaid kui unistuste looja ja pärandi kujundaja.

Missiooniga pakkuda terviklikke ehitus- ja remonditeenuseid, oleme spetsialiseerunud klientide visioonide elluviimisele. Olgu selleks intiimne eramu või suurema ehitusprojekti keerukad nõudmised, meie ekspertiis seisneb ideede muutmises käegakatsutavaks reaalsuseks.

Meie teenused hõlmavad kogu üldise ehituse ja remonditööde spektrit, alates esialgsest välitööst, mis rajab aluse tulevasele arengule, kuni keerukate sisustustöödeni, mis annavad ruumile iseloomu ja soojust. Mõistame, et eramu ehitamine on rohkem kui lihtsalt projekt; see on pühapaiga loomine, koht, kus mälestusi luuakse ja hoitakse põlvest põlve.

Iga paigaldatud tellise ja iga tõmmatud värvipintsli löögiga ei ehita me lihtsalt hooneid; me kujundame pärandit. Meie pühendumus tipptasemele peegeldub detailidele pööratavas pedantlikus tähelepanus ja meie töö kvaliteedis. Uskudes koostööpõhisesse lähenemisse, töötame klientidega tihedalt koos, et tagada ehitustöö iga aspekt vastab nende visioonile ja ületab nende ootusi.

Meie loosung, 'Unistuste loomine, pärandi kujundamine!', on rohkem kui lihtsalt lööklause. See on filosoofia, mis imbub igasse meie ettevõetud projekti. See on pühendumuse lubadus, kohustus luua ruume, mis peavad vastu ajale ja saavad elulugude taustaks.

Liitu meiega loomise teekonnal ja lase KBS EHITUS OÜ olla oma unistuste arhitekt. Koos ehitame mitte ainult struktuure, vaid armastuse, rõõmu ja eluaegse pärandiga kodusid.

+372 5594 7948

KBS EHITUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mart K.

Olen äärmiselt rahul ettevõtte ehitusteenustega! Nad olid kiired, professionaalsed ja väga kliendisõbralikud.

- Jaan O.

Suurepärane kogemus! Ehitustööd tehti täpselt kokkulepitud ajakavas ja eelarves.

- Andres H.

Ei saa kuidagi rohkem kiita ettevõtte ehitusteenuseid. Nad olid alati kohal õigel ajal ja töötasid väga efektiivselt.

KBS EHITUS OÜ tegevusaruanne 2022

KBS Ehitus OÜ on asutatud 2015. aasta teises pooles ning ettevõtte põhitegevusalaks on ehitusteenuste osutamine. 2022.aastal jätkati üle mitme aasta jälle majandustegevusega. 2022.aastal moodustas 100% müügitulust põhitegevus. Majandusaasta lõppes 8197 eurose kasumiga, mis viis ettevõtte omakapitali vastavusse seaduses nõutud tingimustega. Aruandeaastal oli ettevõttes 1 töötaja, kelle palgakulu moodustas 1152 eurot. Oma osasid majandusaastal omandatud või tagatiseks võetud ega võõrandatud ei ole.

Dropdown

kõik artiklid

5 trendi, mis kujundavad eramajade ehituse tulevikku

Eramajade ehitusmaastik areneb kiiresti, mõjutatuna tehnoloogilistest edusammudest, keskkonnaküsimustest ja muutuvatest koduomanike eelistustest. Juhtiva ehitus
ssb.ee
Eramajade ehitusmaastik areneb kiiresti, mõjutatuna tehnoloogilistest edusammudest, keskkonnaküsimustest ja muutuvatest koduomanike eelistustest. Juhtiva ehitusettevõttena on KBS EHITUS OÜ nendes suundumustes eesrindel, tagades, et meie klientide kodud on mitte ainult kaasaegsed ja mugavad, vaid ka jätkusuutlikud ja tulevikukindlad. Siin on viis peamist trendi, mis kujundavad eramajade ehituse tulevikku. 1. Jätkusuutlikud ja keskkonnasõbralikud ehituspraktikad Energiatõhusad kodud ei ole enam luksus, vaid kaasaegse ehituse standard. Tehnikad nagu parem soojustus, kõrge efektiivsusega aknad

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.