Rohkema info nägemiseks:

BANNELLE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2695; jälgijaid - 2. Arvustusi - 2; Artikleid 5+ "Kirjuta BANNELLE OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast BANNELLE OÜ maailma, kus individuaalse õmblustöö ajatu traditsioon kohtub võrdse kvaliteediga naha- ja karusnahatööga. Meie missioon on lihtne, kuid sügav: Oleme spetsialiseerunud individuaalsetele õmblustöödele, sealhulgas köösnerile ja nahatööle, pakkudes teenuseid alates rõivaste parandamisest kuni kohandatud nahktoodeteni. Iga pistet, mida teeme, ja iga lõiget, mida vormime, on tunnistus meie pühendumusest suurepärasusele.

Alates meie loomisest oleme olnud eritellimusel rätsepatöö ja nahakäsitöö kaitsjad. Meie teenused on täpsuse ja kirglikkuse vaip, mis on kootud meie töö kangasse. Alates kleitide ja seelikute õrnast õmblemiskunstist kuni nahksete mütside ja vestide tugeva loomiseni tagame, et iga tükk jutustab loo - teie loo.

BANNELLE OÜ-s mõistame, et teie rõivad on rohkem kui lihtsalt riietus; need on teie isiksuse pikendus. Seetõttu on meie rõivaste parandamise teenused mõeldud teie kallite tükkide uuele elule puhumiseks, säilitades nende olemuse ja suurendades nende ilu. Ja kui on tegemist kohandatud loomistega, siis meie õmblusteenus on teisele teisele, pakkudes isikupärastatud kujundusi, mis püüavad teie ainulaadset stiili ja vaimu.

Meie erakordsete nahktoodete valik, mis on valmistatud peene tähelepanuga detailidele, seisab meie brändi tunnusmärgina. Olgu see siis nahksete mütside karm elegants või papude peen võlu, iga ese on funktsionaalsuse ja moe meistriteos.

Astuge teekonnale koos meiega, kus iga niit kudub kvaliteedi loo ja iga toode on individuaalsuse tähistamine. Omaks võtke BANNELLE OÜ kogemus, kus me ei loo ainult teie stiili, vaid loome ka pärandi. Teie stiili loomine täpsuse ja kirega!

Avastage tõelise käsitöö olemus BANNELLE OÜ-ga. Uurige meie teenuste ja toodete valikut ning laske meil teie maailma õmmelda suurepärasuse niitidega. Neile, kes nõuavad ainult parimat, oleme siin, et seda pakkuda. Riietelukkude vahetamine, unistuste kujundamine ja reaalsuste õmblemine - see on BANNELLE OÜ lubadus.

BANNELLE OÜ kontaktid

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

BANNELLE OÜ tegevusaruanne 2022

Bannelle OÜ on asutatud 18. septembril aastal 2015. Aastal 2022 aastal jätkas Bannelle OÜ oma tegevust peamiselt kleitide tootmise ja müügiga. 2022 kevad ja suvisel perioodil, kui erinevad väliüritused/laadad toimuvad , oli ettevõttel kiire periood. Talvisel perioodil tegeleb ettevõtte peamiselt õmblusteenuse osutamisega. Ettevõtte on tänu oma poe olemasolule Rakvere linnas olnud klientidel kättesaadav aastaringselt ning on tekkinud ka oma püsikliendid. Samuti on olemas toimiv Facebooki leht. Kui järgmisel aastal väliüritused/laadad taas toimuvad plaanib ettevõte nendel kindlasti osaleda,

Dropdown

kõik artiklid

Nahatöötlemise kunst: ajatu traditsioon

Nahk on olnud inimkonna riietuse evolutsiooni nurgakiviks, olles mitte ainult vastupidav materjal kaitseks, vaid ka staatuse ja oskuste sümboliks. Antiiksetest
ssb.ee
Nahk on olnud inimkonna riietuse evolutsiooni nurgakiviks, olles mitte ainult vastupidav materjal kaitseks, vaid ka staatuse ja oskuste sümboliks. Antiiksetest sõdalaste rüüdest tänapäeva šikkide jakkideni on naha ajatu võlu püsinud. Nahatöötlemine on keerukas kunst, mis ühendab materjali robustsust rätsepatöö peenusega. See nõuab sügavat mõistmist naha ainulaadsetest omadustest ja kõikumatu tähelepanu detailidele. Nahatöötlemise protsess Õige naha valimine on esimene samm eritellimusel eseme loomisel. Tegurid nagu tera, paksus ja paindlikkus mängivad nahatöötlemise protsessis olulist

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.