Rohkema info nägemiseks:

VERNER PROFF OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie erialaks on plaatimistööd, PVC ja vaipkatete paigaldus ning mitmesugused remonditööd.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast maailma, kus täpsus kohtub kirega, kus iga plaat on meie pühendumuse tunnistus ja iga põrand, mida puudutame, muutub meistriteoseks. VERNER PROFF OÜ-s oleme me mitte ainult plaatimistööde, PVC ja vaipkatete paigaldamise eksperdid, oleme käsitöölised, kes on pühendunud ruumide loomisele, mis resoneerivad kvaliteedi ja elegantsiga.

Meie teekond algas lihtsa missiooniga: pakkuda erakordset teenust põrandakatete ja remonditööde valdkonnas. Me usume, et iga ruumi alus seab tooni selle ilule ja funktsionaalsusele, mistõttu oleme lihvinud oma oskusi, et spetsialiseeruda põrandakunstile. Keraamiliste plaatide keerukatest mustritest kuni vaipade pehme mugavuseni tagab meie meeskond, et iga paigaldus on meie kliendi visiooni ja meie kõikumatu standardite peegeldus.

Meie teenused ulatuvad kaugemale pelgast paigaldusest; oleme teie põrandate kaitsjad, pakkudes põhjalikku remonttööd, et säilitada teie ruumi terviklikkus ja võlu. Me mõistame, et tõelise meisterlikkuse märk ei seisne ainult loomises, vaid ka meie töö kestvas pärandis.

Iga projektiga süstime oma põhiväärtused täpsusest, usaldusväärsusest ja suurepärasusest. Meie loosung ei ole lihtsalt fraas; see on lubadus, mille anname igale kliendile, kes usaldab meid oma ruumiga. Kutsume teid uurima meie teenuste valikut ja liituma rahulolevate klientide hulgaga, kes on kogenud VERNER PROFF OÜ erinevust.

Olgu teie visiooniks stiilne, modernne välimus meie ekspert plaatimistööde abil, soovides uue vaipkatte paigaldamise soojust ja mugavust või vajadus hoolika PVC paigalduse järele, oleme siin, et tuua teie visioon ellu. Laseme aluse ruumile, mille üle uhkust tunnete, ruumile, mis räägib köitvalt teie maitsest ja meie pühendumusest suurepärasusele.

Valige VERNER PROFF OÜ, kus iga meie paigaldatud põrand on samm täiuslikkuse poole. Võtke meiega ühendust juba täna, et alustada teekonda veatu ruumi poole.

Kontakt

+372 513 0336

VERNER PROFF OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Andres M.

Suurepärane teenindus ja tulemus ületas ootusi! Täname professionaalse lähenemise eest.

- Mari M.

Väga rahulik ja kogenud meeskond. Plaatimistöö oli täiuslik. Soovitan kindlasti!

- Jaan S.

Täpsus ja tähelepanu detailidele olid muljetavaldavad. Suur aitäh meeldiva kogemuse eest!

Millal on õige aeg oma plaatpõrandad välja vahetada?

Plaatpõrandad on paljude koduomanike ja ettevõtete seas populaarne valik nende vastupidavuse ja esteetilise veetluse tõttu. Siiski, nagu iga teine materjal, on plaatidel eluiga ja lõpuks on vaja neid välja vahetada. On oluline ära tunda märgid, mis viitavad sellele, et teie plaadid vajavad väljavahetamist, et säilitada teie ruumi terviklikkust ja välimust. Plaadid on tuntud oma kulumiskindluse poolest, kuid aja jooksul võivad nad kulumisele ja rebenditele alla vanduda. Tegurid nagu plaatide kvaliteet, jalakäijate liiklus ja hooldus võivad mõjutada nende pikaealisust. Plaadivahetuse

Dropdown

kõik artiklid

Millised on PVC põrandakatte peamised eelised ja disainivõimalused?

PVC ehk polüvinüülkloriid on mitmekülgne plastmaterjal, mida kasutatakse erinevates toodetes, sealhulgas põrandakatetes. PVC põrandakate on populaarne valik tän
ssb.ee
PVC ehk polüvinüülkloriid on mitmekülgne plastmaterjal, mida kasutatakse erinevates toodetes, sealhulgas põrandakatetes. PVC põrandakate on populaarne valik tänu oma vastupidavusele, hoolduse lihtsusele ja erinevatele disainivõimalustele. See on valmistatud PVC vaigu, stabilisaatorite, plastifikaatorite ja muude lisandite ühendamisel, mis seejärel töödeldakse lehtedeks, plaatideks või parketilaudadeks. PVC põrandakate pakub mitmeid eeliseid, nagu veekindlus, vastupidavus, paigaldamise lihtsus ja lai valik disainivõimalusi. See on suurepärane valik aladele, mis vajavad tugevat, veekindlat

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.