Rohkema info nägemiseks:

GAMECAN OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 3456; jälgijaid - 8. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta GAMECAN OÜ kohta arvamuslugu!"

GAMECAN OÜ hetkeolukord

Juba 3456 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 8 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus

Gamecan OÜ põhitegevuseks on mängutarkvara arendus ja teenusepakkumine. Käesolev aruanne annab ülevaate ettevõtte tegevusest ja olulistest sündmustest aastal 2021/2022 ning eeldatavatest arengusuundadest 2023. majandusaastal.

Peamised tegevusvaldkonnad ja toote- ning teenusegrupid

Aruandeaastal 2021/2022 olid Gamecan OÜ peamisteks tegevusvaldkondadeks Overstepi mängutarkvara arendamine ning mängutarkvara arenduse teenuse pakkumine rahvusvahelistele klientidele.

Olulised sündmused

Aruandeaasta jooksul toimusid olulised sündmused, mis mõjutasid ettevõtte majandustulemusi. Üks oluline sündmus oli partneri kaasamine

Overstepi arendamiseks, mille läbi oleme tõstnud oma käivet mitmekordselt. Samuti oli 2021/2022 meie esimene aasta kasumis.

Eeldatavad arengusuunad

Järgmisel majandusaastal keskendub Gamecan OÜ Overstepi lõpuleviimisele ning turule toomisele. Lisaks sellele plaanib ettevõte laiendada originaalsete mängutoodete kataloogi. Ettevõte on veendunud oma tuleviku väljavaadetes ning jätkab edukalt oma tegevust.

Bilansipäeva järgsed sündmused

Gamecani loodud intellektuaalne vara Overstep liigutatakse 2023 teises kvartalis sidusettevõttesse. Sidusettevõte luuakse partneriga RTE, mille osalus saab olema 50% ja 50%, kahe osapoole vahel. Gamecani mitterahalise panuse kõrvale maksab RTE sidusettevõttesse vajaliku investeeringu, et mängu globaalselt turustada.

2022 2021

Maksevõime üldine tase = käibevara / 0,61 1,33 lühiajalised kohustised

Käibevarade käibekordaja = müügitulu / 1,17 0,40 käibevarad kokku keskmiselt

Võlakordaja = pika- ja lühiajalised 0,41 0,56 kohustised / koguvarad

Võõrkapitali ja omakapitali suhe = 0,71 1,28 kohustised / omakapital

Ärirentaablus = ärikasum / müügitulu 32,89% -9,22%

Varade tootlus (ROA) = puhaskasum / 36,94% -4,19% varad kokku keskmiselt

Omakapitali tulukus (ROE) = puhaskasum 54,60% -9,56% /keskmine omakapital

GAMECAN OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.