Rohkema info nägemiseks:

HOOLDUS SERVIS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme ehitustööde ja hooldusteenuste pakkumisega mitmekesistele klientidele, pakkudes terviklikke lahendusi nii ehituse täpsuse kui ka keskkonnasõbraliku korrashoiu valdkonnas.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

Hooldus Servis OÜ on teie usaldusväärne partner ehitus- ja hooldusteenuste valdkonnas. Meie pikaajaline kogemus ja erialaste ekspertide meeskond võimaldavad meil pakkuda laia valikut teenuseid, mis hõlmavad ehitustöid ja keskkonnasõbralikku korrashoidu. Oleme pühendunud tagama, et nii erakliendid kui ka ärikliendid saaksid nautida terviklikke ja kvaliteetseid lahendusi.

Meie teenuste valik on mitmekülgne ja hõlmab mitmeid olulisi valdkondi. Alates ehitustöödest, mis võivad hõlmata kõike alates saunade ehitamisest kuni korteri remondini, kuni hooldusteenusteni, mis hoiavad teie vara tehnilised süsteemid korras, oleme valmis teie vajadusi täitma.

Meie ettevõtte filosoofia põhineb kvaliteedil ja täpsusel. Me mõistame, kui oluline on ehitustööde ja hooldusteenuste täpsus ning tähelepanu detailidele. Sellepärast teeme koostööd spetsialistidega, kes omavad sügavat ekspertiisi oma valdkonnas ja kes tagavad teie projektide kvaliteedi.

Teie rahulolu on meie peamine eesmärk. Meie teenused on kohandatud vastavalt teie vajadustele ja eelarvele ning meil on hea meel pakkuda terviklikke lahendusi, mis vastavad teie ootustele. Teie usaldus on meie jaoks hindamatu ja me pühendume selle säilitamisele igas etapis.

Kui otsite usaldusväärset partnerit ehitus- ja hooldusteenuste valdkonnas, ärge kartke meiega ühendust võtta. Oleme siin, et pakkuda teile parimat teenindust ja lahendusi. Laske meil aidata teil oma ehitusprojekte ellu viia ja tagada teie vara pikaajaline säilimine.

Võtke meiega ühendust ja leiame teile sobiva ehituslahenduse koos!

kontakt

HOOLDUS SERVIS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Egert P.

Ehitustööde lõpptulemus oli just selline, mida soovisin.

- Toomas T.

Ehitustööd olid kiired ja täpsed ning tulemus ületas ootused. Soovitan väga!

- Andres S.

Nende hooldusteenus muudab minu ärihoone haldamise hõlpsaks. Tänan!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

HOOLDUS SERVIS OÜ tegevusaruanne 2022

Hooldus Servis OÜ on ettevõte, mille põhitegevusalaks on hoonete remondi- ja hooldustööd. Selle ettevõtte tegevus hõlmab mitmesuguseid teenuseid, mis on suunatud hoonete säilitamisele ja parandamisele, tagades nende pikaajalise kasutamise ja väärtuse säilimise.2022. aastal oli Hooldus Servis OÜ müügitulu 89 tuhat eurot, mis oli 16% väiksem kui eelmisel aastal. See langus võib olla tingitud mitmest tegurist, sealhulgas majanduslikest tingimustest, konkurentsist või ettevõtte strateegilistest otsustest. Hoolimata sellest, et müügitulu vähenes, suutis ettevõte säilitada oma tegevuse Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas muuta kodu unistuste elukohaks?

odu on koht, kus me veedame suurema osa oma elust, kus me loome mälestusi ja jagame erilisi hetki oma lähedastega. Seetõttu on väga oluline, et kodu vastaks mei
ssb.ee
odu on koht, kus me veedame suurema osa oma elust, kus me loome mälestusi ja jagame erilisi hetki oma lähedastega. Seetõttu on väga oluline, et kodu vastaks meie unistustele ja vajadustele. Ehitustööd on üks võimas viis muuta teie kodu tõeliseks unistuste elukohaks. Selles artiklis uurime, kuidas ehitustööde abil saate kujundada endale ideaalse elukeskkonna. Ehitustöödega saate oma kodu kujundada just nii, nagu te alati olete unistanud. Kas soovite avaramat elutuba, suuremat kööki või luksuslikku vannituba? Uuenduslikud disainilahendused võimaldavad teil muuta oma kodu unikaalseks ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.