Rohkema info nägemiseks:

ÜHEKSAVARA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1015; jälgijaid - 2. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta ÜHEKSAVARA OÜ kohta arvamuslugu!"

ÜHEKSAVARA OÜ hetkeolukord

Juba 1015 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 1,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Ettevõtte tulemustele oli mõju covid perioodist ja LHV Pank AS kahjustavast tegevusest, ettevõttel on nõue panga vastus 19500 SWEDA tagastamiseks ja saamatjäänud dividenditulu saamiseks asjas 2-21-13163, mille Tallinna Rinkonnakohus täies ulatuses rahuldas.

Aruande esitamise seisuga on menetlus tagasi maakohtus, hagihind enam kui 440 000 eurot, millele lisanduvad menetlukulud kokku seni smmas enam kui 15 000 eurot.

Ettevõte oli sunnitud maksuvõla katteks võõrandama kinnisasja, sellest müügist tekkinud kahju nõuab ettevõtte LHV pank AS-lt sisse.

Ettevõttel on sissenutavaks muutunud nõudeid oma võlgnike vastu summas enam kui 100 000 eurot, milledes laekuav tulemi arvelt plaanib kustutada maksuvõla, tasutud maksuvõla intressid kavatseb ettevõte sisse nõuda LHV Pank AS-lt.

Üheksavara OÜ on jätkuvalt tegutsev äriühing, kes hoiatab teisi turuosalisi :

Kui Teil on raha või väärtpaberid LHV Pank AS-s, siis tegelikult Teil neid ole.

Teil on vaid nõudeõigus rahale ja väärtpabeitele, mida siis saate maksma panna kohtus, kandes menetluskulusi ca 30 000 eurot 5 aasta jooksul.

Ja LHV Pank AS teatab lakooniliselt, et Teie kontol olev raha või väärtpaberid olid kas "libaaktsiad"/"libaraha", kas pangasüsteemide anomaalia, kas pangasüsteemidega Teie poolt manipuleerimine.

ÜHEKSAVARA OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.