Rohkema info nägemiseks:

URBANUS CAPITAL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 289; jälgijaid - 17. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta URBANUS CAPITAL OÜ kohta arvamuslugu!"

URBANUS CAPITAL OÜ hetkeolukord

Juba 289 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 17 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Urbanus Capial OÜ on 2017. aastal asutatud Eestis registreeritud varahaldusettevõte, mis plaanib paigutada omaniku varasid kapitali kasvu ja jooksva tulu saamise eesmärgil ja plaanib tegeleda ettevõtlusega. Investeeringud tehakse nii Eestis kui ka mujal maailmas, tulenevalt investeerimisvõimaluste atraktiivsusest ja maksukeskkonnast. Kuna Eesti maksukeskkond on investeeringuid soosiv, siis sobib Eesti investeerimisettevõte lisaks Eesti investeeringutele ka rahvusvaheliste investeeringute jaoks.

Ettevõtte tegevus on 2023.aastal veel ettevalmistamise faasis. Tulevane tulu investeerimisprojektidest on planeeritud katma senise kahjumi ja olema tulevikuskasumi allikas.

Omanik on valmis ettevõtet likviidsuse ja regulatiivsete normatiivide täitmise tagamiseks vajadusel täiendavalt finantseerima.

2024. aastal on plaanis alustada investeeringutega, kuna Urbanus Capial OÜ plaanib käivitada tegevust varade kasvatamise eesmärgil varahaldusettevõttena.

Ettevõttel on 1 juhatuse liige, kellele tasu ei ole makstud.

URBANUS CAPITAL OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.