Rohkema info nägemiseks:

KODUHOOVID OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme koduhoovide kujundamise ja haljastustöödega, luues unikaalseid ja kauneid väliruume.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Koduhoovid OÜ on ettevõte, kes on pühendunud koduhoovide muutmisele kauniteks ja funktsionaalseteks väliruumideks. Kui unistate oma koduhoovi värskendamisest, hubase terrassi loomisest või soovite täiesti uut aiakujundust, siis on Koduhoovid OÜ siin, et teid aidata. Nende eesmärk on teha koduhoovi kujundamine lihtsaks, kaalutletuks ja rõõmsaks kogemuseks.

Koduhoovid OÜ on asutatud 2015. aastal, tuues kokku partnerite aastatepikkuse kogemuse aiakujunduse valdkonnas. Nad kasutame seda rikkalikku kogemustepagasi, et aidata teil oma koduhoovi täiustada. Tegutseme koostöös erinevate spetsialistidega, sealhulgas pinnasetehnika rentijate, arboristide, pinnasemüüjate, veoteenuste pakkujate, kivitööde spetsialistide, terrassiehitajate, taimekasvatajate ja paljude teiste kogenud hoovikujundajatega.

Nende pühendumus on suunatud mitmesugustele kujundustöödele, mis hõlmavad järgmist: Aitame teil planeerida ja kujundada oma koduhoovi maastikku nii, et see sobiks ideaalselt teie vajadustega. Teostame murualade rajamist ja hooldust vastavalt teie soovidele ja planeeritavatele projektidele. Tagame, et teie haljastusmulla tasandamine ja hooldamine toimuvad parimal moel. Muruvaiba paigaldus on üks meie oskustest, mis aitab teil saada kaunist ja tervislikku muruala.

Koduhoovid OÜ pakub ka mitmesuguseid lisateenuseid, nagu täitepinna rajamine, kandepindade loomine, liivamaterjalide ja killustiku tarnimine ning pinnasetööde käigus tekkinud materjalide ladustamine.

Koduhoovid OÜ on valmis aitama teie koduhoovi unistusi teoks teha. Võtke meiega ühendust, rääkige meile oma ideedest ja vajadustest ning me aitame teil leida parima lahenduse oma koduhoovi kujundamiseks. Teie unistuste koduhoov on vaid ühe sammu kaugusel!

Võtke meiega ühendust juba täna!

kontakt

KODUHOOVID OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Marju K.

Koduhoovid OÜ muutis minu koduhoovi tõeliseks paradiisiks! Muruvaiba paigaldus oli kiire ja professionaalne ning nüüd saame nautida kaunist muruala ilma igapäevase hoolduseta.

- Jaan L.

Olen äärmiselt rahul Koduhoovid OÜ pinnasetööde ja täitepinna teenusega. Minu koduhoov on nüüd täpselt selline, nagu ma seda alati soovisin.

- Liina P.

Koduhoovid OÜ meeskond tegi suurepärast tööd, muutes meie koduhoovi lopsakaks ja kauniks. Nende professionaalsus ja tähelepanu detailidele on muljetavaldav.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

KODUHOOVID OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Koduhoovid on ettevõte, mis on pühendunud maastiku hooldusele ja korrashoiule. Selle põhitegevusalaks on pakkuda klientidele parimat võimalikku teenust, mis on kõrgeima kvaliteediga. Ettevõtte tööpõhimõtteks on pakkuda oma klientidele kõige kõrgemat kvaliteeti, mis on võimalik saavutada läbi pideva arengu ja innovatsiooni.2022. aastal oli Koduhoovid OÜ majanduslikult edukas, moodustades müügitulu 72 677 eurot. See on märkimisväärne saavutus, arvestades, et ettevõte on suutnud säilitada oma positsiooni turul, mis on täis konkurentsi. Kauba- ja teenusekulud olid samal aastal 43 116 eurot, mis

Dropdown

kõik artiklid

Haljastustööd - sinu aia ilu ja funktsionaalsus üheskoos

Sinu aed on palju enamat kui lihtsalt maatükk rohelist maad. See on sinu isiklik puhkepaik, koht, kus saad lõõgastuda, mõelda ja nautida looduse ilu. Haljastust
ssb.ee
Sinu aed on palju enamat kui lihtsalt maatükk rohelist maad. See on sinu isiklik puhkepaik, koht, kus saad lõõgastuda, mõelda ja nautida looduse ilu. Haljastustööd on võti selleks, et muuta aed mitmekülgseks, ilusaks ja funktsionaalseks ruumiks, kus saad aega veeta ning loodusega ühenduses olla. Koduhoovid OÜ on sinu partner aia ilu ja funktsionaalsuse loomisel. Meie meeskond koosneb kogenud spetsialistidest, kes on pühendunud sellele, et muuta sinu aed sinu unistuste paigaks. Siin on mõned põhjused, miks peaksid kaaluma haljastustöödega alustamist: Visuaalne ilu: Haljastustööd aitavad

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.